SE7EN-Lee-Da-Hae-3

Artistul Se7en și actrița Lee Da Hae s-au căsătorit. Membrii BIG BANG și alte celebrități, printre invitați

Artistul SE7EN si actrița Lee Da Hae au lansat poze oficiale de la cel mai frumos eveniment din viața lor și anume nunta grandioasă care a avut loc în acest weekend.

Mai exact, pe 6 mai, s-au căsătorit oficial după 8 ani de relație în cadrul unei ceremonii private minunate care a avut loc la Hotel Shilla din Junggu, Seul.

Cei însărcinați să fie gazdele ceremoniei au fost comedianții Kim Jun Ho și Jo Se Ho.

Foto: Allkpop

Alături de fericitul cuplu s-au aflat foarte mulți invitați, apropiații lor dar și celebrități, membrii din agenția YG Ent. (agentia care l-a reprezentat pe SE7EN) dar și din lumea muzicală coreeană sau industria cinematografică, mai exact So Yoo Jin, Baek Jong WonTeddymembrii BIG BANGDaesung, Taeyang și GD, CL, Minzy și Dara din 2NE1, membrii trupei Super JuniorEunhyukDonghaeKyuhyunHeechul și Kangin, actorul și cantaretul Kim JaejoongLee Soo HyukPark SI Yeon,  Kwak Si Yang. De asemenea, Choi Sung Hoon, cunoscut prieten apropiat al celor doi s-a aflat și el pe lista de invitați.

Foto: Mustsharenews.ro

Momente emoționante din cadrul ceremoniei au fost cele artistice, în care Taeyang, cântăreața Gummy și BADA din trupa S.E.S. au cântat special pentru a sărbători fericitul cuplu.

Foto: CL Instagram

În timpul evenimentului, Se7en a mărturisit emoționat: „Mi-am promis să mă căsătoresc cu iubita mea Lee Da Hae, care a împărtășit bucuria și tristețea cu mine în ultimii 8 ani și m-a îmbrățișat mereu cu dragoste. De acum înainte, în ipostaza de cap de familie și soț, voi trăi cu responsabilitate, într-un mod mai matur”.

Apoi, nici fericita mireasă nu s-a lăsat mai prejos și a spus: „S-ar putea să nu fie o mare surpriză acest eveniment pentru că avem o relație de 8 ani, dar oare de ce sunt atât de emoționată? Acum devenim oficial un cuplu căsătorit, după ce am fost îndrăgostiți (iubiți) o perioadă lungă de timp. Voi fi mai atentă și sprijin ferm ca soție bună pentru persoana care mi-a fost alături, mi-a oferit o mare fericire mereu și acum va fi partenerul meu pe viață.”

A doua zi după nuntă, agenția actriței Lee Da Hae, K-Star Global Entertainment, a făcut publice un set uimitor de fotografii de la ceremonie, spunând: „Așa cum ați făcut până acum, vă rugăm să continuați să arătați mult sprijin pentru Lee Da Hae, care acum își va crea o viață și mai fericită după căsătorie.”

Foto: Soompi
Foto: Soompi
Foto: Soompi
Foto: Soompi
Foto: Soompi
Foto Soompi
Foto: Soompi

Vă aduc aminte că SE7EN (38 de ani) și Lee Da Hae (39 de ani) și-au recunoscut relația în septembrie 2016, după ce o publicație coreeaană i-a surprins la întâlniri. Atunci ei au spus că deja se întâlneau de un an. În acest an, la sfârșitul lunii martie au hotărât să anunțe în mod public pe rețelele de socializare planurile lor de a-și oficializa relația.

Noi le dorim o viață fericită în continuare și casă de piatră!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.