Untitled

Sungmin de la Super Junior va debuta ca artist de muzică trap, pe 10 mai

Sungmin, membru al trupei K-pop de băieți, caută să se redefinească ca artist, motiv pentru care își va face debutul ca artist de trap cu single-ul „Lovesick” ce va fi lansat pe 10 mai, relatează The Korea Times.

Trotul este un gen de muzică populară coreeană, cunoscut pentru utilizarea ritmului repetitiv și a inflexiunilor vocale.

Noul single va fi lansat la ora 6.00 PM pe 10 mai, pe platformele importante de streaming muzical, parte a unui mini-album cu două melodii care include piesa principală „Lovesick” și „Aeri”.

„Lovesick” este o piesă de dans latină care combină sunetele în plină expansiune ale instrumentelor de alamă și ale chitarelor electrice cu conga și diverse ale instrumente de percuție. Versurile sunt despre dragoste și sunt exprimate într-o interpretare plină de vervă, care împreună cu refrenul memorabil poate atrage nu numai generația mai în vârstă, ci și ascultătorii mai tineri.

Sungmin s-a impus deja ca artist solo de succes, primind feedback pozitiv pentru primul său mini-album „Orgel”, single-ul „Goodnight, Summer” și single-ul digital SM Station „Day Dream”. De altfel, el a câștigat recenzii excelente pentru apariția sa la ediția Mr. Trot Sezonul 2 de la canalul TV Chosun, fapt ce l-a și încurajat din câte se pare pe Sungmin să urmeze o carieră profesională în muzica de trap.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.