image-40

“Black Knight”, pe primul loc pe Netflix la vizualizări . Kim Woo Bin spune ce mesaj a vrut să transmită

Prin intermediul acestui serial, sper că oamenii își amintesc că sunt prețioși, merită să fie fericiți și iubiți”, a spus actorul Kim Woo-bin când a fost întrebat despre mesajul pe care a vrut să-l transmită prin cel mai recent serial al său, „Black Knight”.

Foto: Koreatimes

Noul serial de succes original Netflix, care a fost lansat pe 12 mai, urmărește o țară Coreea de Sud distopică, măturată de o poluare puternică a aerului, unde oamenii suferă din lipsă de oxigen. Un fost refugiat devenit curier legendar, 5-8 (rolul lui Kim Woo-bin) livrează oxigen și necesitățile rezidenților, în același timp luptând cu „vânătorii” care caută bunuri de furat.

Pe lângă slujba lui obișnuită, el conduce un grup de justiție împreună cu alți livrători, numiți cavaleri negri, pentru a ajuta alți refugiați. Împreună cu refugiatul Sa-wol (rolul lui Kang Yoo-seok), 5-8 provoacă ierarhia socială brutală, stabilită de conducătorul de facto, Cheonmyeong Group și moștenitorul său nemilos, Ryu Seok (rolul lui Song Seung-heon), pentru a salva umanitatea.

Seria de acțiune SF în șase episoade, bazată pe comicul web numit „Delivery Knight”, este creată de cineastul Cho Ui-seok, care a condus anterior filmele de acțiune „Master” (2016) și „Golden Slumber” (2018).

Kim Woo-Bin a declarat că reunirea cu regizorul Cho Ui-seok după filmul „Master” a fost unul dintre motivele cheie care l-au determinat să accepte să joace în această serie.

“Mi-a plăcut foarte mult că am reușit să lucrez cu regizorul Cho. Mi-a spus să am încredere în el. Când a făcut oferta pentru prima dată, avea scenarii până la episoadele 3-4. Dar am avut amintiri atât de bune când am lucrat cu el în trecut, așa că am vrut să lucrez din nou cu el”, a spus actorul.

“La acel moment, toată lumea încă purta măști. Așa că, după ce am citit scenariul, am simțit că acest lucru se poate întâmpla și mi s-a părut interesant,” a mai completat Woo Bin.

Foto: Korea Times

Personajul lui Kim Woo Bin s-a născut ca refugiat și după ce a fost martor la un tragic masacru în cartierul său, își impune misiunea de a sprijini pe cei defavorizați și de a lupta împotriva discriminării.

„5-8 are furia și trauma de a fi abandonat doar pentru că s-a născut ca refugiat și trece prin multe lupte. Este o persoană care caută căi pentru ca mai mulți oameni să aibă fericire și o viață bună. Așa că am încercat să-mi reamintesc în continuare de acea mentalitate în timp ce filmam”, a spus el. „În loc să pun accent pe factorii externi, am încercat să mă concentrez pe motivul pentru care 5-8 are astfel de gânduri și motivele din spatele ființei și acțiunilor sale.”

De-a lungul seriei, actorul prezintă secvențe dinamice de acțiune, de la lupta împotriva vânătorilor până la infiltrarea în puternicul Grup Cheonmyeong. El a remarcat că a încercat să arate două stiluri diferite de acțiune, înainte ca personajul să devină un livrător și ceea ce s-a întâmplata după ce a devenit unul.

„În prezent, mișcările lui sunt mai rafinate, reținute și mai experimentate prin prisma a toată experiența pe care a avut-o. Dar în trecut, el are o lipsă de experiență, așa că mișcările lui sunt mai dure și nesofisticate. Cu toate acestea, există o furie anume, așa că am avut asta în minte când am făcut scenele. Sper că așa a ajuns și la spectatori”, a mărturisit Woo Bin.

Serialul acesta a ajuns pe primul loc în topul oficial de streaming săptămânal al platformei pentru segmentul serii/ emisiuni TV non-engleze, încă de la lansare.

Atunci când a auzit acest lucru, actorul Kim Woo Bin a spus că a fost surprins de performanța sa.

“Am încercat să nu-mi fac prea mari speranțe pentru că dacă o vei face, ar putea fi mai dezamăgitor în caz contrar. Scopul meu a fost să prezint acest serial cât mai multor oameni posibil. Dar am fost surprins de câți oameni urmăresc acum serialul. Actorii se bucură foarte mult [de succes] și sunt recunoscător pentru fiecare moment”.

Ca o completare la acest interviu, trebuie să vă mai zic că “Black Knight” a fost cea mai vizionată serie, pe segmentul non-englez, de pe platformă și în a doua săptămână de la lansare. Mai exact, conform măsurătorilor, spectatorii s-au uitat masiv la această serie, ea ajungând la performanta de 35,11 milioane de ore de vizionare în săptămâna 15-21 mai.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.