optimize

Netflix discută lansarea filmului postum al lui Sulli – “Persona 2”

Fanii regretatei cântărețe și actrițe Sulli ar putea vedea o altă percepție asupra vedetei într-un film pe care l-a filmat parțial înainte de moartea ei în 2019.

Netflix a anunțat, duminică, că are în prezent discuții cu privire la posibila lansare a unui episod special al filmului, „Persona”, cu Sulli. Anterior, un utilizator al rețelei de socializare a susținut că un nou film „Persona” cu Sulli a fost adăugat în catalogul Netflix Brazilia programat să fie lansat pe 16 iunie, care va include un episod special și un interviu cu actrița filmat în 2019. Aceste zvonuri și recunoașterea oficială de către Netflix a unei posibile lansări a filmului alimentează anticiparea fanilor care speră să o revadă pe Sulli pe ecran.

„Persona” este un serial de filme omnibus format din patru filme de sine stătătoare de la patru regizori diferiți, lansat pe Netflix în 2019, cu cântăreața IU ca protagonist principal. După decesul lui Sulli, agenția ei, Mystic Story, a declarat: „Sulli a fost personajul principal al celui de-al doilea sezon al <<Persona>>, iar filmările a două din cele cinci filme planificate erau încă în desfășurare. În prezent, nu a fost luată nicio decizie cu privire la potențiala lor eliberare”.

Sulli și-a făcut debutul în actorie în 2005 în serialul dramă SBS, „Seodongyo”, și s-a bucurat de o carieră de succes în muzică, ca parte a grupului de fete f(X), care s-a format în 2009. Mai târziu, a făcut progrese suplimentare în cariera sa de actriță cu un rol în serialul popular „To the Beautiful You” și în filme precum „Pirates”, „Fashion King” și „Real”. Totuși, totul a luat un sfârșit tragic, după ce Sulli a fost găsită moartă în casa ei pe 14 octombrie 2019. Avea 25 de ani.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.