Kim-Seon-ho-TV-Shows-1-1600×900.jpg

Actorul Kim Seon-ho va debuta pe marile ecrane în filmul “The Childe”

Actorul Kim Seon-ho va juca rolul unui răufăcător nemilos în viitorul film de acțiune – crimă, „The Childe”, regizat de Park Hoon-jung, care va marca debutul său pe marile ecrane.

„The Childe” urmărește un boxer ilegal de origine filipineză și coreeană care pleacă în căutarea tatălui său coreean și întâlnește mai mulți răufăcători pe drum. Kim joacă rolul unui bărbat misterios care îl urmărește pe boxer, Marco, interpretat de actorul începător Kang Tae-joo.

Kim a devenit celebru în serialul TV „Hometown Cha-Cha-Cha” (2021), dar a luat o pauză în ultimii doi ani, după ce fosta lui iubită l-a acuzat public că a forțat-o să facă avort.

Luni, actorul în vârstă de 37 de ani și-a cerut scuze din nou și a atras atenția asupra filmului.

„În primul rând, îmi pare rău că am cauzat îngrijorări cu privire la problemele mele private”, a spus Kim în timpul unei conferințe de presă. „Aceasta este o etapă pentru a prezenta <<The Childe>>, care a fost realizată prin munca grea a tuturor membrilor personalului. Am făcut tot ce am putut în acest rol.”

Kim și-a descris personajul ca fiind „un om nebun cu ochi nevinovați”, care apare brusc în fața lui Marco și distruge totul în jurul lui.

Regizorul Park, cunoscut mai ales pentru filmul polițist noir „New World” (2013) și filmele de groază „The Witch: Part 1 & 2” (2018/2022), a spus că ultima sa lucrare este mai ușoară decât cele anterioare.

„Ritmul acestui film este mai rapid decât lucrările mele din trecut”, a spus Park. “Am încercat să implementez un concept mai puțin întunecat. Cred că va oferi spectatorilor o percepție mai confortabilă decât în filmele mele anterioare.”

Filmul a fost pre-vândut în America de Nord și mai multe țări asiatice, inclusiv Taiwan, Thailanda, Filipine, Indonezia și Malaezia, potrivit distribuitorului local.

„The Childe” va ajunge în cinematografe pe 21 iunie.

[Poster al filmului “The Childe”] Sursa: Yonhap News



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.