SHINee_for_Marie_Claire_Korea,_August_2021

SHINee anunță data comeback-ului dedicat celei de-a 15-a aniversare a grupului

2023 marchează cea de-a 15-a aniversare a grupului de băieți Shinee, una dintre cele mai renumite trupe din industria K-pop.

Pe 1 iunie, SHINee a anunțat data și detaliile pentru revenirea lor foarte așteptată, care va marca primul lor album nou ca grup din ultimii doi ani.

„Poate sună evident, dar pare suprarealist să sărbătorim cea de-a 15-a aniversare de la debutul nostru”, a spus membrul Minho într-un interviu acordat de agenție, SM Entertainment, trupei. „Sunt fericit și recunoscător că visul meu, pe care l-am avut de când eram un licean, continuă să meargă.”

Taemin a adăugat: „Fanii noștri par a fi foarte loiali. Mulți dintre ei au fost martorii evoluției noastre, însă cel mai probabil ne țin în inimile lor drept o amintire încă din timpul școlii”.

Pe măsură ce membrii s-au despărțit în ciuda trecerii ireversibile a timpului pentru serviciul militar, au trecut peste doi ani de la ultima lor lansare ca grup, după ce au lansat cel de-al șaptelea album de lungă durată „Don’t Call Me” și „Atlantis” în 2021.

Între timp, albumul solo al lui Onew și cel de-al doilea mini album al lui Key sunt, de asemenea, programate pentru al treilea trimestru al acestui an.

SHINee va reveni cu un nou album, „HARD”, pe 26 iunie, a doua zi după ce își încheie concertul de trei nopți la KSPO Dome din Seul.

Pe 9 iunie SHINee au lansat melodia “The Feelings” ce are drept cadru principal aniversarea grupului.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.