image-5

Filmul coreean “The Roundup: No Way Out”, în fruntea box office-ului coreean, la puțin timp de lansare

Filmul de acțiune foarte așteptat de public, „The Roundup: No Way Out” (cunoscut și sub numele de „The Outlaws 3”) are parte de o ascensiune spectaculoasă.

„The Roundup: No Way Out” este de fapt, a treia parte a francizei „Outlaws”, film de acțiune regizat de  Lee Sang-Yong, după un scenariu care poartă semnătura scenariștilor Cha Woo-Jin, Kim Min-Sung. Filmul spune povestea detectivului Ma Suk-Do (rolul lui Ma Dong-Seok) care se alătură unei noi unități de investigare a criminalității condusă de Jang Tae-Soo (interpretat de Lee Beom-Soo) și îl include pe detectivul Kim Man-Jae (Kim Min-Jae). Ei ajung să se confrunte cu Joo Sung-Cheol (rolul lui Lee Joon-Hyuk), fiul unei puternice familii chaebol. În acest caz sunt implicați și yakuza japonezi care fac ca acțiunea lui să fie și mai antrenantă.

Pe data de 7 iunie, Consiliul de Film din Coreea a anunțat că, cu o zi înainte (6 iunie), „The Roundup:No Way Out” a atins un total incredibil de 6.053.224 de spectatori în cinematografe. Încă de la lansarea sa, pe 31 mai, filmul s-a bucurat de o serie neîntreruptă de 7 zile ocupând locul 1 în box office-ul coreean.

Foto Asianwiki.com

Nu numai că „The Roundup: No Way Out” a reușit să depășească 6 milioane de spectatori în doar o săptămână – cu cinci zile mai repede decât pelicula „The Roundup”, filmul anterior din franciza „Outlaws”, dar a atins aceeași performanță cu aceeași viteză, cum s-a întâmplat și cu alte pelicule coreene ce au avut succes la box-office precum „The Admiral: Roaring Currents” și „Train to Busan”. Ambele filme au depășit în cele din urmă 11,5 milioane de spectatori în Coreea, „The Admiral: Roaring Currents” (2024) deținând, în prezent, recordul pentru cel mai vizionat film din istoria box office-ului coreean.

Trebuie să mai amintim că în mai puțin de două săptămâni, „The Roundup: No Way Out” a reușit deja să bată recordul final de box office al filmului original „The Outlaws” (primul film din franciză).

Mai exact, pe 10 iunie, Consiliul de Film din Coreea a făcut public faptul că „The Roundup: No Way Out” a atins un total impresionant de 7.001.225 de spectatori în cinematografe, în acest fel devenind primul film coreean care a atins această performantă anul acesta.

„The Roundup: No Way Out” a atins pragul de 7 milioane în cea dea 11-a zi de la lansare, punându-l pe poziție de egalitate cu filme de succes precum „Parasite”, „Along with the Gods: The Two Worlds” și „A Taxi Driver”. Este, de asemenea, primul film care a depășit 7 milioane de spectatori de la filmul coreean „Hansan: Rising Dragon” (care a avut nevoie de 33 de zile pentru a ajunge la acel prag anul trecut).

Noi de bucurăm că acest film a ajuns la această perfomanță și ne-a făcut curioși să îl vedem neapărat.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.