weverse_4-264170896

BTS sărbătoreşte 10 ani de la debut. Aniversarea grupului transformă oraşul Seul într-un univers mov

Grupul sărbătoreşte săptămâna aceasta a zecea aniversare cu un festival în capitala Coreei de Sud.

BTS sunt mândria și bucuria Seulului, iar capitala își arată aprecierea pe măsură ce grupul sărbătorește 10 ani împreună. Coincidând cu festivalul lor special aniversar, care va avea loc pe 17 iunie, orașul a preluat culoarea mov simbolică pentru BTS și a colorat podurile, reperele, zgârie-norii și multe altele, scrie Rolling Stone. Iar asta nu e tot! Festivitățile vor continua pe parcursul următoarelor două săptămâni! Chiar compania aeriană Jeju Air s-a alăturat! Astfel, începând cu 18 iulie, avioanele vor fi acoperite cu fețele membrilor până la sfârșitul anului! Iar în perioada 12 iunie – 12 iulie, biletele de îmbarcare și paharele ecologice de hârtie vor avea tematică BTS Festa!

Simbolul mov al BTS și al fanilor, ARMY, va străluci pe clădirea Primăriei din Seul, pe mai multe poduri pe râul Han, pe Lotte World Tower cu 123 de etaje și pe centrul cultural Dongdaemun Design Plaza. De asemenea, se va infiltra şi în serviciul poștal, când autoritățile vor începe să emită timbre pentru marcarea aniversării grupului. Până sâmbătă, focuri de artificii vor exploda în Yeouido, pe râul Han, unde liderul grupului, RM, va avea un program special live, în care va citi mai multe poveşti trimise de fani, despre cum BTS le-a marcat viaţa.

Dacă nu era evident înainte, Seul este lumea BTS și toți ceilalți pur și simplu trăiesc în ea. Ecranele digitale din tot orașul vor împărtăși mesaje de felicitare pentru RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jung Kook. Există, de asemenea, o hartă, partajată de oficialii din Seul, care prezintă locații cheie specifice BTS, inclusiv peste o duzină de locuri în care au cântat sau au filmat videoclipuri muzicale.

Când BTS a anunțat pentru prima dată festivalul BTS Festa, au împărtășit vestea printr-un scurt videoclip intitulat „BTS Presents Everywhere”. Potrivit unui comunicat de presă, expresia își dublează sensul: „Cadourile BTS sunt peste tot” și „BTS sunt prezenţi peste tot”. Când ARMY încep să se adune în locurile evidențiate, stimulând și mai mult turismul orașului, ambele semnificaţii vor deveni realitate într-un sens literal.

Dar sărbătorile grupului nu au loc doar în Seul. Săptămâna trecută, BTS a sărbătorit un deceniu de la debut cu noul single „Take Two”. O odă deddicată fanii lor, produsă de SUGA și compusă de RM și J-Hope, piesa îmbrățișează momentele pe care le-au petrecut unul cu celălalt și cu fanii lor odată cu trecerea timpului.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.