Fyl4U4kXsAEwnlL

Song Joong Ki și soția sa Katy Louise Saunders și-au întâmpinat primul copil! Imagini emoționante tată și fiu – FOTO

Pe 14 iunie, agenția lui Song Joong Ki High Zium Studio a anunțat oficial: „Song Joong Ki a devenit tatăl unui băiețel în Italia”, relatează soompi.com.

Actorul a mers și la fancafe-ul său oficial pentru a împărtăși personal vestea fericită fanilor săi, împreună cu o fotografie adorabilă cu fiul său ținându-l de deget.

Scrisoarea completă a lui Song Joong Ki:

“Bună, acesta este Joong Ki.

Sunt curios cum vă descurcați cu toții.

După cum probabil că știți prea bine, am încheiat filmările pentru filmul „My Name Is Loh Kiwan” în Ungaria și chiar am avut onoarea de a participa la Festivalul de Film de la Cannes pentru filmul „Hopeless”. Toate momentele de la festivalul de film îmi par încă un vis; atât de minunat mi-am petrecut zilele.

Astăzi, am venit aici să vă salut pentru că mai am o veste care mi se pare un vis și am vrut să fiu primul care vă spune asta.

Acum sunt în Italia.

Aici, în orașul natal al soției mele, Roma, s-a întâmplat să îi urăm bun-venit copilului nostru. Este un fiu sănătos… și atât copilul, cât și mama lui… sunt foarte sănătoși. Pentru că ne-am întâmpinat [copilul nostru] cu sănătate și bucurie, am grijă de familia mea foarte fericit, cu o inimă recunoscătoare.

Cred că [fiul nostru] este cel mai prețios dar care și-a găsit drumul către noi, un cuplu căsătorit al cărui cel mai mare vis în viață a fost acela de a întemeia o familie fericită.

Și cred că datorită multor oameni care ne-au oferit sprijinul, am reușit să trăim o zi atât de fericită. Mulțumesc.

Sunt întotdeauna recunoscător Ki Aile [fanii lui Song Joong Ki] care oferă dragostea lor sinceră și necondiționată, iar eu, Joong Ki, îmi voi dori sincer ca în viețile voastre să existe, de asemenea, o mare bucurie.

După cum se cuvine unui actor și pentru a rămâne fidel mie însumi… Voi reveni să vă salut cu un proiect cool.

Vă rog să fiți întotdeauna sănătoși.

Vă iubesc”.

Felicitări lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders și familiei lor!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.