Untitled

„Love Me Again”, primul MV captivant pentru debutul solo al lui V de la BTS – VIDEO

V de la BTS a lansat primul videoclip muzical pentru viitorul său debut solo, iar videoclipul său a înregistrat deja 11 milioane de vizualizări la ora transmiterii acestei știri!

Pe 10 august, la miezul nopții KST, respectiv în urmă cu aproximativ 15 ore, V a făcut public videoclipul pentru piesa „Love Me Again”, prima dintre cele două piese de pre-lansare de pe viitorul album de debut solo, „Layover”.

O piesă R&B atrăgătoare, „Love Me Again” pune accent pe vocea minunată a lui V care ne încântă cu inflexiunile sale, într-o imagine idilică uimitoare.

Atât „Love Me Again”, cât și cea de-a doua piesă de pre-lansare a lui V, „Rainy Days”, vor fi lansate împreună pe 11 august, la ora 13:00. KST, în același timp cu videoclipul pentru „Rainy Days”.

Între timp, albumul de debut solo al artistului și videoclipul muzical al piesei „Slow Dancing” vor apărea pe 8 septembrie, la ora 13:00. KST.

Vezi mai jos noul videoclip muzical al lui V pentru „Love Me Again”!

Pentru a ne ține și mai mult cu sufletul la gură în timp ce V se pregătește pentru debutul solo, iată programul de promovare pentru „Layover”!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.