F6v8etCbkAEXI1zM

Jungkook din BTS își va lansa primul album solo în luna noiembrie

Albumul, cu titlul „Golden”, se va lansa pe data de 3 noiembrie.

În comunicatul oficial, compania Big Hit Music a anunțat că „‘Golden’ este un album inspirat din momentele de aur al artistului solo Jungkook” și a adăugat că „Jungkook își va manifesta identitatea și culorile cu sinceritate prin acest album”. 

Viitorul album va fi o colecție de 11 piese, inclusiv single-urile lansate anterior, „Seven (feat. Latto)” și „3D (feat. Jack Harlow).”

Albumul vine în 3 variante diferite, „Shine”, „Solid” și „Substance”, plus varianta Weverse, adică una digitală.

Înainte de a lansa single-ul „3D” săptămâna trecută, Jungkook a făcut aluzie la lansarea iminentă a albumului său într-o altă declarație de presă, spunând: „Vreau să încerc tot ce pot în muzică cu vocea mea. Sper că vă voi prezenta melodii grozave”, scrie koreanherald.com.

Jungkook, cel mai tânăr membru al faimosului septet K-pop BTS, a marcat un început de succes în cariera sa solo în iulie cu piesa „Seven”, care a ajuns direct în topul Billboard Hot 100 de single-uri și în topurile iTunes Top Song din 106 țări. Cântecul l-a făcut, de asemenea, pe Jungkook primul muzician asiatic care a rămas în fruntea topurilor Billboard Global 200 și Global (excl. SUA) timp de șapte săptămâni consecutive.

Cântărețul din BTS a făcut istorie la Festivalul Global Citizen din 2023 de la New York, pe 24 septembrie, fiind primul artist coreean care a fost cap de afiș al festivalului.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.