jeon-jong-seo_43

INTERVIU | Regizorul “Ballerina” declară că Jun Jong-seo a fost de neînlocuit pentru rol

Regizorul Lee Chung-hyun nu și-a putut imagina pe nimeni alta decât actrița Jun Jong-seo pentru rolul principal din ultimul său film original Netflix, „Ballerina”. Cei doi au colaborat anterior la filmul thriller de debut al lui Lee „The Call” (2020).

„Odată ce am terminat scenariul, m-am gândit cine ar putea juca acest rol principal. Și am simțit că niciun alt actor o poate înlocui pentru acest rol”, a spus regizorul în timpul unui interviu pentru The Korea Times la o cafenea din districtul Jongno din centrul orașului Seul, miercuri.

Regizorul, care O cunoaște îndeaproape pe Jun, a remarcat că personajul din viața reală a actriței are multe asemănări cu personajul ei de pe ecran, Ok-ju.

„Jun, în viața reală, este genul de persoană care sare cu capul înainte în ochiul unei furtuni fără să se uite înapoi, dacă crede că ceva nu este în regulă. Și am crezut că seamănă mult cu Okju. Când își asumă un proiect, face întotdeauna eforturi suplimentare. Ea pur și simplu dă totul”, a spus el, exprimându-și încrederea profundă în ea.

Thrillerul de acțiune, care a ajuns pe platformă pe 6 octombrie, urmărește povestea de răzbunare a unui fost bodyguard pe nume Ok-ju. Trăind o viață izolata, Ok-ju se întâlnește cu fostul ei coleg de clasă, Min-hee, interpretat de Park Yu-rim, și formează o prietenie puternică până când Min-hee își ia viața și lasă un bilet în care îi cere lui Ok-ju să se răzbune. pentru ea.

În timp ce îndurerează moartea lui Min-hee, Ok-ju îl vânează pe nemilosul Choi (Kim Ji-hun) care este implicat în rachete de droguri și crime sexuale, pentru a-și lua lucrurile în propriile mâini și a-și îndeplini marca ei de răscumpărare cu o valoare mare octanică pentru ea. prieten.

Filmul a ajuns pe locul al treilea în topul oficial Netflix în top 10 săptămânal de streaming pentru filme non-engleze în prima săptămână de la lansare.

Regizorul Lee și-a exprimat încrederea imensă în abilitățile de actorie ale lui Jun, menționând că ea aduce o interpretare unică și perspicace rolurilor sale.

„De la „The Call”, simt că Jun găsește interpretări mai bune ale personajului decât regizorul. Ea s-a dovedit că a depășit așteptările mele deja în „The Call”. Am avut încredere în ea ca actor care îi face o surpriză creatorului. Așa că am discutat mult despre rolul ei, dar pe platou am lucrat cu ceea ce Jun a adus în rol.”

Lee a fost inspirat să facă filmul din cauza prevalenței crimelor sexuale, atât în ​​Coreea, cât și la nivel global.

„Când mă gândeam la următorul meu proiect, au existat o mulțime de astfel de crime în Coreea, care m-au influențat. Dar exploatarea sexuală este, de asemenea, o problemă în întreaga lume și ceva care merită discutat”, a spus regizorul.

„Ballerina” culminează cu un punct culminant satisfăcător în care Ok-ju se răzbună pe Choi și pe banda de droguri din care face parte, care exploatează și fete și femei din punct de vedere sexual.

„Nu cred că am văzut încă nicio lucrare care să acopere o răzbunare cathartică pentru crimele sexuale online sau exploatarea sexuală a femeilor. Așa că am făcut acest film gândindu-mă: „Mi-aș dori să existe o lucrare care să rezolve asta”, a spus Lee.

Filmul combină acțiune intensă și cinematografie elaborată, cu imagini și muzică elegante, regizat de rapperul și producătorul GRAY.

Lee și-a propus ca filmul să fie o „secvență de balet”, nu doar în narațiune, ci și în estetică.

„Am acordat în special mai multă atenție artei și muzicii (filmului). Mi-am dorit ca procesul personajului principal care caută răzbunare să apară ca un spectacol de balet. Am vrut ca acest proces să fie văzut nu doar ca frumos, ci și ca crud, dar plăcut din punct de vedere estetic”, a spus el.

Regizorul și-a subliniat, de asemenea, dorința de a evidenția locații subreprezentate din Coreea prin cinematografia filmului.

„Narațiunea a fost importantă, dar m-am concentrat și pe (partea estetică). Cred că există o mulțime de locații unice în jurul Coreei, dar am simțit că nu au fost prezentate bine în conținut. Așa că am avut în vedere să le arăt pe unii dintre ei cu acest film.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.