LE-SSERAFIM-press-credit-SOURCE-MUSIC-2023-billboard-exclusive-1548

Le Sserafim – primul single digital “Perfect Night”

Le Sserafim a dezvăluit detaliile primul lor single digital în limba engleză, „Perfect Night”.

Grupul de fete a aruncat o scurtă privire a piesei prin intermediul canalului YouTube HYBE Labels și al rețelei sociale oficiale a Source Music. 

Versuri precum „Ooh by the morning, feel like magic” evocă o scenă plină de viață și captivantă a fetelor.

Pregătit să se lanseze pe 27 octombrie, „Perfect Night” este prima lansare a fetelor Le Sserafim în muzica ca single în limba engleză. Single-ul își propune să transmită că „imperfecțiunea poate fi transformată într-o ocazie de bucurie atunci când este înconjurat de prieteni”.

Implicarea membrului Huh Yun-jin în scrierea versurilor „Perfect Night” este deosebit de remarcabilă. Huh a contribuit constant la eforturile lui Le Sserafim de a scrie melodii încă de la debutul grupului de anul trecut, compunând piese scrise de sine cum ar fi „I ≠ DOLL” și „blessing in disguise” care reflectă experiențele și punctele ei de vedere personale.

Îmbunătățind și mai mult proiectul, producătorul executiv Bang Si-hyuk și echipa de producători, care au colaborat frecvent cu Le Sserafim, își vor uni forțele din nou pentru a da viață single-ului “Perfect Night”, promițând să ofere o narațiune unică asupra individualității membrelor grupului. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.