20231025025855_kim-nam-gil_kim-young-kwang_nf

Kim Nam Gil și Kim Young Kwang au confirmat că vor juca într-un nou thriller dramă de acțiune

Kim Nam Gil și Kim Young Kwang vor juca împreună într-o nouă dramă de acțiune!

Pe 25 octombrie, Netflix a confirmat producția noului lor serial original „Trigger” și a distribuției sale principale.

„Trigger” este o dramă thriller de acțiune care urmărește doi bărbați care încearcă să rezolve mizeria care apare după ce armele de foc sunt dintr-o dată disponibile pe scară largă în Coreea de Sud, o țară fără arme, printr-o sursă necunoscută. În timp ce un bărbat crede că armele trebuie folosite pentru a-i apăra pe cei slabi, celălalt insistă că niciun bărbat nu ar trebui să folosească vreodată o armă.

Kim Nam Gil joacă rolul lui Lee Do, un fost lunetist militar și medaliat cu aur olimpic, care acum lucrează ca ofițer de poliție cu un puternic simț al dreptății. Kim Nam Gil, care și-a prezentat spectrul larg de actorie jucând în diverse proiecte, inclusiv în drame precum „Song of the Bandits” și „Through the Darkness”, precum și în filmele „Emergency Declaration”, „Okay Madam”, „Memoir of a”. Murderer” și „The Pirates” vor scoate la iveală luptele lui Lee Do, care urmărește sursa armelor de foc ilegale în centrul unei serii de incidente de împușcături.

Kim Young Kwang preia rolul lui Moon Baek, o figură cheie în lumea comerțului cu arme de foc. Kim Young Kwang, care a demonstrat abilități de actorie solide în diverse drame, cum ar fi „The Secret Life of My Secretary” și „Call It Love”, precum și în filmele „Mission Possible” și „Your Wedding”, este de așteptat să o înfățișeze perfect pe duble laturi ale personajului său, Moon Baek, care pare ușor de înțeles în exterior în timp ce realizează un plan meticulos.

Se pare că „Trigger” va fi lansat în prima jumătate a anului 2025. Rămâneți pe fază!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.