seventeen-SVT_Darl-ing_Exclusive_ALL

Nou record al celui mai recent album Seventeen

Grupul de băieți Seventeen a stabilit un nou record din istoria K-pop al vânzărilor albumelor în prima săptămână, deoarece cel mai recent album s-a vândut în peste 5 milioane de copii, a anunțat luni agenția trupei.

„Seventeenth Heaven”, cel de-al 11-lea EP al grupului, a vândut 5.090.000 de unități în primele șapte zile de la lansarea sa, a declarat Pledis Entertainment, citând date de la Hanteo Chart, un important monitor local al vânzărilor de albume.

A devenit primul album K-pop care s-a vândut în peste 5 milioane de copii în săptămâna sa de debut.

Cifra depășește recordul anterior de aproximativ 4,62 milioane stabilit de Stray Kids cu „5-Star” și recordul propriu al Seventeen de 4,55 milioane de exemplare cu „FML”.

Vânzările din prima săptămână sunt considerate o măsură importantă pentru popularitatea unui artist și dimensiunea fandomului său.

„Seventeen a devenit singurul grup K-pop care a vândut peste 3 milioane de copii ale unui album în prima zi a lansării sale și primul act care a depășit peste 5 milioane de copii în prima săptămână cu un singur album”, a spus agenția.

„God of Music”, piesa principală a „Seventeenth Heaven”, a debutat în topul Top 100 de cântece al Melon, cel mai mare serviciu de streaming muzical.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.