F9_cUFNbEAANxlJ

Jungkook din BTS îi aduce un omagiu subtil lui Michael Jackson în noul său videoclip, “Standing Next To You”

„Mezinul de aur” al grupului BTS, Jungkook, a lansat în sfârșit videoclipul piesei-titlu a albumului său solo „GOLDEN”, „Standing Next To You”.

În videoclipul muzical, Jungkook îi aduce un omagiu lui Michael Jackson prin mișcările sale impresionante pop & lock, scrie filmfare.com. În plus, cântecul evidențiază abilitățile vocale versatile ale lui Jungkook, care și ele ne duc cu gâdnul la legendarul Rege al muzicii pop. Videoclipul prezintă teme de dragoste, dorință și evoluție.

Videoclipul îl arată pe Jungkook purtând aripi de diavol, o referință la videoclipul BTS „Black Swan”, dar ;i alte teme care se regăsesc în universul BTS. De asemenea, materialul îl prezintă pe Jungkook și când încearcă să curteze o fată cu mișcările sale impresionante de dans, plasate într-un decor nostalgic al unui film de acțiune din anii ’80.

Un detaliu pe care poate că nu mulți îl cunosc și care poate îi încântă pe fanii români este faptul că Jungkook a filmat acest videoclip destul de aproape de noi! În capitala Ungariei, Budapesta! Iar locațiile alese sunt efectiv desprinse din filme!

Una dintre ele este centrala nucleară „abandonată”, Kelenföldi Erőmű! Centrala a fost închisă în 2005, însă câteva scene din filme apocaliptice au fost și alte videoclipuri muzicale au fost filmate aici, potrivit urbex.nl.

Cea de-a doua locație este chiar circuitul de curse Formula 1, Hungaroring, unde are loc Marele Premiu al Ungariei!

Albumul solo al lui Jungkook, „Golden”, conține 11 melodii diferite, inclusiv SEVEN, care este disponibilă atât în versiunea clean, cât și cea explicită, și 3D, precum și alte opt piese noi.

Albumul conține colaborări notabile cu artiști precum Jack Harlow, Major Lazer și DJ Snake și include, de asemenea, melodii scrise de artiști cunoscuți precum Shawn Mendes și Ed Sheeran.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.