PORTADA-NOTAS-2023-04-11T092828.024

Park Seo Joon – noul film Marvel

Park Seo Joon a discutat despre rolul său în noul film The Marvels într-o nouă promoție MCU lansată online înainte de continuarea Captain Marvel.

Rolul lui Seo Joon în film a fost ținut sub secret pentru o lungă perioadă de timp, înainte de a fi dezvăluit că este Prințul Yan, așa cum a fost descifrat din diferite imagini promoționale, filmări lansate și zvonuri.

Prințul Yan a fost un interes amoros pentru Carol Danvers în Marvel Comics și se pare că există o șansă ca povestea să fie adaptată în noua continuare, deși unii cred că există încă posibilități platonice de complot pentru personajul lui Seo Joon.

Într-un nou videoclip promoțional Marvel, postat pe pagina de Instagram Marvel Korea, Park Seo Joon a discutat pe scurt despre vrolul său  în The Marvels – prima dată când actorul a vorbit public despre acest proiect.

El și-a exprimat plăcerea față de proces și și-a arătat entuziasmul față de rolul său, al prințului Yan, spunând că „totul a fost uimitor:”

“To be appearing in a Marvel movie, it’s so interesting to me. Everything has been amazing.”

Mai târziu, în videoclip, Brie Larson (Carol Danvers) a vorbit despre „distribuția incredibilă” a filmului, remarcând că Seo Joon „ar putea fi cea mai faimoasă persoană cu care a lucrat vreodată în viața ei”. Ea a continuat să-și împărtășească entuziasmul de a lucra din nou cu Samuel L. Jackson și a vorbit despre cât de mult s-au distrat la filmări:

“For ‘The Marvels,’ we have such an incredible cast. Park Seo Joon may be the most famous person I’ve ever worked with in my life… We’re all doing incredible things. I’m so grateful that we have Sam [Jackson] back with us. We get to do a lot of improv and just play these scenes out.”

Acest videoclip promoțional demonstrează că distribuția The Marvels s-a bucurat pe platoul de filmare – un sentiment care a lipsit în publicitatea filmului, ca urmare a faptului că distribuția nu a putut să-l promoveze deloc datorită grevei actorului în curs.

Trailerele și alte filmări lansate din film transmit, de asemenea, acest sentiment general de distracție și dragoste pentru aceste personaje. Acest lucru este deosebit de remarcat și de așteptat de la super-fanul Marvel și actorul doamna Marvel Iman Vellani.

Vellani, împreună cu co-starul Teyonah Parris (Monica Rambeau) își vor face debutul în filmele MCU, ambii au jucat deja în proiecte de televiziune MCU (Ms. Marvel și, respectiv, WandaVision). Între timp, Seo Joon și Zawe Ashton (Dar-Benn – ticălosul filmului) vor debuta în MCU complet în acest film, adăugând două personaje noi la canonul cinematografic Captain Marvel.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.