20231101091730_november-dramas

Peste 10 K-Drame noi de vizionat în noiembrie 2023

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, diverse K-drame încep acum luna aceasta!

Iată câteva K-drame noi de văzut în noiembrie:

“Moon in the Day”

Distribuție: Kim Young Dae, Pyo Ye Jin, On Joo Wan, Jung Woong In, Lee Kyung Young, Jung Shin Hye, Kim Dong Young, Moon Ye Won, Lee Joon Hyuk etc.

Data premierei: 1 noiembrie

Detalii difuzare: miercuri și joi la ora 21:00. KST pe ENA, disponibil pe Viki

„Moon in the Day” este o dramă bazată pe un webtoon care spune o poveste de dragoste înfricoșătoare și sfâșietoare care se întinde pe 1.500 de ani. Mișcându-se înainte și înapoi între trecut și prezent, drama va urmări un bărbat pentru care timpul s-a oprit după ce a fost ucis de iubitul său și o femeie care și-a pierdut amintirile din viața ei trecută și continuă să „curgă ca un râu”.

“Daily Dose of Sunshine”

Distribuție: Park Bo Young, Yeon Woo Jin, Jang Dong Yoon, Lee Jung Eun etc.

Data premierei: 3 noiembrie

Detalii difuzare: toate episoadele lansate simultan la ora 16:00. KST pe Netflix

Bazat pe un webtoon și pe experiențele din viața reală a unei asistente de psihiatrie, „Daily Dose of Sunshine” spune povestea asistentei Jung Da Eun (Park Bo Young), care îi pasă profund de pacienții săi și experimentează o creștere personală și profesională după ce a fost transferată. la secția de psihiatrie, când întâlnește oameni cu inimile rănite.

“Vigilante”

Distribuție: Nam Joo Hyuk, Yoo Ji Tae, Lee Joon Hyuk, Kim So Jin etc.

Data premierei: 8 noiembrie

Detalii de difuzare: miercuri pe Disney+

„Vigilante” este o dramă bazată pe webtoon care urmărește povestea lui Kim Ji Yong (Nam Joo Hyuk), un student universitar la poliție exemplar care respectă legea ziua, dar devine un vigilant noaptea, luând lucrurile în propriile mâini împotriva criminalilor care scăpa de dreptate.

“Goryeo-Khitan War”

Distribuție: Kim Dong Jun, Choi Soo Jong, Ji Seung Hyun, Lee Won Jong, Lee Min Young, Kim Joon Bae, Kim Hyuk, Lee Shi Ah, Lee Jae Yong, Jo Seung Yeon, Jo Hee Bong, Joo Suk Tae, Ha Seung Ri, Lee Ji Hoon, Baek Sung Hyun etc.

Data premierei: 11 noiembrie

Detalii difuzare: sâmbăta și duminica la 21:25. KST pe KBS2

„Războiul Goryeo-Khitan” spune povestea regelui Hyun Jong (Kim Dong Jun), a cărui conducere tolerantă l-a unit pe Goryeo pentru a câștiga războiul împotriva lui Khitan, și mentorul său politic și comandantul șef al armatei Goryeo Kang Gam Chan (Choi Soo Jong).

“Secret Playlist”

Distribuție: Kim Hyang Gi, Shin Hyun Seung, Yeon Oh etc.

Data premierei: 18 noiembrie

Detalii difuzare: sâmbătă la 12 p.m. KST pe Hulu Japonia și TVING

„Secret Playlist” descrie povestea de dragoste secretă dintre Song Han Ju (Kim Hyang Gi), un student obișnuit care lucrează în secret ca YouTuber de muzică, și Lee Do Guk (Shin Hyun Seung), un membru al popularului grup de idoli SEZ, care merge cu numele de scenă Levi.

“Boyhood”

Distribuție: Im Siwan, Lee Sun Bin, Lee Si Woo, Kang Hye Won etc.

Data premierei: 24 noiembrie

Detalii difuzare: vineri la ora 20.00. KST pe Coupang Play

Amplasat în fundalul liceului agricol Buyeo din provincia Chungcheong în anii 1980, „Boyhood” urmărește povestea elevului de liceu Jang Byung Tae (Im Siwan), un singuratic al cărui singur scop este să nu fie bătut, dar care devine cel mai mult. copil puternic peste noapte.

“A Bloody Lucky Day”

Distribuție: Lee Sung Min, Yoo Yeon Seok, Lee Jung Eun etc.

Data premierei: 24 noiembrie

Detalii difuzare: luni și marți la 22:30. KST pe tvN

„A Bloody Lucky Day” este o dramă thriller bazată pe webtoon despre șoferul de taxi Oh Taek (Lee Sung Min) care îl ia pe clientul bine plătit Geum Hyuk Soo (Yoo Yeon Seok) care s-a îndreptat spre Mokpo și află pe drum că el este un criminal în serie.

“The Story of Park’s Marriage Contract”

Distribuție: Lee Se Young, Bae In Hyuk, Joo Hyun Young, Yoo Seon Ho, Jo Bok Rae, Chun Ho Jin, Jin Kyung, Kim Yeo Jin, Jung Si Ah, Noh Jong Hyun, Kwon Ah Reum, Oh Yu Jin, Lee Young Jin, Son So Mang, Shin Soo Hyun etc.

Data premierei: 24 noiembrie

Detalii difuzare: vineri și sâmbătă la 21:50. KST pe MBC, disponibil pe Viki

Bazat pe un webtoon, „Povestea contractului de căsătorie al lui Park” este o dramă de dragoste despre căsătoria contractuală dintre burlacul Kang Tae Ha (Bae In Hyuk) și Park Yeon Woo (Lee Se Young), care a călătorit în zilele noastre. din secolul al XIX-lea Joseon.

“My Demon”

Distribuție: Kim Yoo Jung, Song Kang, Lee Sang Yi, Kim Hae Sook, Jo Hye Joo, Kim Tae Hoon, Jo Yeon Hee, Lee Yoon Ji, Kang Seung Ho, Seo Jeong Yeon, Heo Jung Do etc.

Data premierei: 24 noiembrie

Detalii difuzare: vineri și sâmbătă la ora 22:00. KST pe SBS

„My Demon” este un roman fantezie despre moștenitoarea Chaebol, asemănătoare unui demon, Do Do Hee (Kim Yoo Jung), care nu are încredere în nimeni și fermecătorul demon Jung Gu Won (Song Kang), care își pierde puterile într-o zi, pe măsură ce intră într-o căsătorie contractuală.

“Tell Me You Love Me”

Distribuție: Jung Woo Sung, Shin Hyun Been, Kim Ji Hyun, Lee Jae Gyun, Park Jin Joo, Oh So Hyun etc.

Data premierei: 27 noiembrie

Detalii difuzare: luni și marți la ora 21:00. KST pe ENA

Bazat pe o dramă romantică japoneză premiată, „Tell Me You Love Me” este despre Cha Jin Woo (Jung Woo Sung), o persoană cu deficiențe de auz care simte libertate în propria sa lume liniștită și Jung Mo Eun (Shin Hyun Been). ), o actriță necunoscută cu respect de sine care își urmărește cu mândrie visele și dragostea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.