song-kang-ahn-hyoseop-cover

Inspirație de toamnă-iarnă de la actorii coreeni ~part.1~

Suntem în acea perioadă din an în care facem trecerea la haine mai călduroase, mai pufoase, alegem culori mai tomnatice, lăsăm pastelurile de o parte și la fel și lucrușoarele subțiri purtate până mai ieri.

Dacă sunteți în situația de a face tranziția la haine mai călduroase sau chiar aveți de gând să faceți ceva sesiuni de shopping pentru a alegere ceva mai pufos, pentru a vă face să vă simțiți mai bine în perioada aceasta, iată că vin spre voi cu ceva idei, sau mai bine zis câteva imagini de inspirație cu tematică — vestimentație tomnatică, ce au fost purtate de unii dintre actorii noștri favoriți. Sper că ce am ales să vă arăt mai jos vă va ajuta să vă formați o idee despre garderopa sau de ce nu, chiar să vă încânte privirile.

Pentru această primă parte (în caz că vreți și o parte a doua) am ales actori coreeni, mai celebri, mai pe val, doar aș vrea să menționez că ordinea este cumva aleatorie, pozele totuși sunt unele reprezentative pentru ceea ce am vrut eu să vă transmit.

Zic să începem!

1. Kim Woo Bin

Sincer acest minunat actor a fost una din inspirațiile mele atunci când mi-a venit ideea acestui articol. Cred că știți deja că el este la bază model, prin urmare a fost protagonistul mai multor pictoriale, pentru branduri și reviste celebre. Iată ce mi-a atras mie atenția din multitudinea de poze cu Kim Woo Bin. Să zicem că lui îi stă bine cu orice, fie că e vorba de un banal pulover alb sau o haină sofisticată cu guler de blană. Atitudinea potrivită totuși dă tonul la orice, așa că să luam exemplu de la el!

Foto K-drama wiki
Foto X.com
Foto The Sunny Town
Foto Asiachan

2. Song Kang

Hhhhmmmmm ce aș mai putea eu să zic despre Song Kang ? În primul rând mi se pare un copil minune, care a reușit cumva să apară de nicăieri și să atragă atenția cu toate proiectele lui. Recunosc că mi-a plăcut de prima dată când l-am văzut, deși m-am cam îndoit de abilitățile lui neștiind cine e și pentru că nu îl mai văzusem în alte proiecte până la “Love Alarm “(2….). Recunoașteți și voi că are potențial mare, a demonstrat deja că este versatil și un plus sau nu este aspectul fizic 10/10. Cu așa înfățisare cred că dacă s-ar îmbrăca și într-un sac și tot i-ar veni bine. Mai jos sunt câteva ținute tomnatic și de iarnă purtate de el cu diverse ocazii.

Foto Birthday Wiki
Foto Biography Mask
Foto Asianwiki
Foto Tatlet Asia

3. Park Hyung Sik

Recunosc că se află în acest articol pentru că este și a rămas unul dintre favoriți (all time). Este talentat și de multe ori i-am admirat ținutele și chiar aș spune că dacă ar fi să îl compar cu cineva, aș spune că el ar putea să fie cu succes un prinț coreean al zilelor noastre. Este unul dintre acei oameni norocoși care ar putea să poarte orice, toate hainele îi vin bine (*știu că este sfătuit de stiliști în aparițiile lui) și arată fabulos chiar dacă poartă haine mai groase sau mai multe straturi. Să ne uităm cu atenție mai jos zic!

P.S. Prima poză este cea care a inspirat acest articol, mai exact de la ea am pornit căutarile și ideea articolului.

Foto: Pinterest
Foto Pinterest
Foto: Pxfuel
Foto ELLE Singapore

4. Ahn Hyo Seop

Ahn Hyo Seop sunt convinsă că se află și pe lista voastră de actori favoriți. Am remarcat că el este pe val de ceva timp sau mai bine spus el conduce noua generație de actori (noul val de actori coreeni), fiind foarte bine plasat în toate topurile, atât naționale cât și internaționale. A reușit să cucerească publicul cu zâmbetul lui luminos, dar eu aș vrea să atrag atenția asupra vocii sale, nu ai cum să nu o recunoști dintr-o multitudine de actori/ cântăreți. Sunt atât de multe de spus despre el, dar eu zic să îi admiram statura și stilul vestimentar cu această ocazie. Este superb și cu siguranță are multe contracte cu case de modă renumite. În aceast sezon propun să ne inspiram de la el în alegerea hăinuțelor sau combinațiilor de texturi si culori.

Foto: Allkpop
Foto Soompi
Foto KpopHit
Foto Koreaboo

5. Ahn Bo Hyun

Pentru mine, la fel ca actorul anterior, Ahn Hyo Seop, simt că și Ahn Bo Hyun se află în fruntea actorilor din generația sa. L-am remarcat prima dată în rol negativ, recunosc și încă de atunci am tot zis că vreau să îi urmăresc cariera cu atentie. Până acum nu m-a dezămagit cu nimic, ba chiar pot să zic că este foarte bun, se remarcă prin multe lucruri, dar cred că definitoriu pentru el este seriozitatea cu care abordează fiecare proiect. Cât despre modă și vestimentanție, se înscrie în categoria celor norocoși de înalți și cu un corp atletic prin urmare, cred că nu își bate capul când vine vorba despre hainele pe care și le alege. Iată ce ipostaze am ales eu, doar așa de insprație pentru această perioadă.

South China Morning Post
Foto Soompi
Foto Soompi
News9live
Foto: IMDb
Foto: Soompi

6. Park Seo Joon

Nu cred că are nevoie de o prezentare anume. Este activ și atrage mereu atenția prin carisma, pasiunea cu care joacă și se dăruiește fiecărui proiect, dar și alte aspecte. Este super atent la aparițiile sale, cred că este și foarte ocupat și hainele, probabil sunt cea mai mică problemă a lui. Are contracte de imagine și este deseori invitat și peste hotare la show-uri de modă, lansări de noi colecții etc.

Wikimedia Commons
Hypanto
Mishable Me
Pinterest
Pinterest

7. Lee Jun-Ho

Despre Lee Jun Ho am numai cuvinte de laudă. Eu îl știu mai întâi, ca idol sau mai bine spus membru al trupei 2PM, cu care eu rezonez foarte mult și o ascult oricând, deși nu mai sunt așa activi în prezent. Mai apoi, am constatat că el își dorește, de fapt, altceva îm cariera sa, așa că iată este actor activ acum. Nu știu câți au crezut în el, din prima așa, fără să îl catalogheze ca o față frumoasă și norocos că vine de la o agenție bună …dar pot să zic că pe parcursul timpului, el a demonstrat cât muncește în proiectele sale și a reușit cu succes, aș spune să spargă concepțiile hate-rilor despre el. Ba mai mult, a reușit să transmită foarte multe emoții și serialele în care a jucat, de curând, au ajuns pe primele poziții în topurile internaționale (*ca rating și ore de vizionare). Fără alte cuvinte, iată cum se prezintă el în niște hăinuțe de toamnă-iarnă.

Foto: Liberi ….. Di Volare Forum Free
Foto GMA Network
Foto The Fangirl Verdict
Foto Beautiful Little Things
Foto: Beautiful Little Things

În încheiere, sper că v-a placut acest articol, că v-am făcut ziua mai bună și pozele alese v-au oferit așa unele idei despre hăinuțele mai groase pentru acest sezon. Mi-ar plăcea să îmi spuneți în comentarii dacă v-ați dori și o parte a 2-a , cu alți actori sau poate chiar cu actrițe din Coreea de Sud.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.