b391510e-8fe5-4472-862d-0bd4cb671a9d

Nam Woo-hyun din INFINITE revine după o luptă cu o boală rară

Nu ați mai auzit de ceva timp despre Nam Woo-hyun nu-i așa? Ei bine vin acum cu noutăți.

Cântăreațul Nam Woo-Hyun a lansat primul album solo de studio, „Whitree”, după o perioadă grea din viața lui

Pentru Nam Woo-hyun din grupul de băieți K-pop INFINITE, primul său album solo de studio numit „Whitree”, deține un loc special în inima lui, deoarece marchează prima sa lansare muzicală după recuperarea de cancer.

În timpul unui interviu recent acordat presei la o cafenea din districtul Gangnam din sudul Seulului, Woo-hyun, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală în luna aprilie a acestui an, după ce a fost diagnosticat cu o tumoare stromală gastrointestinală (GIST).

„GIST este o formă extrem de rară de cancer, despre care se știe că afectează doar 10 din 1 milion de oameni”, a spus Nam Woo-hyun, care a debutat în anul 2010 ca parte a grupului de băieți INFINITE, care a devenit celebru după lansarea unor hituri precum „Be Mine” (2010) sau „The Chaser (2012).

În cadrul interviului, Nam Woo-Hyun a fost extrem de sincer și a făcut câteva mărturisiri.

În cazul meu, urgența operației nu era negociabilă, așa că mi-am organizat rapid evenimentele și spectacolele cu fanii în lunile ianuarie și februarie înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale, a spus el.

Am mai aflat că gravitatea bolii i-a depășit așteptările, iar Nam Woo-hyun aproape că nu a fost conștient de amploarea intervenției chirurgicale până când s-a confruntat cu consecințele acesteia.

Mai târziu mi-am dat seama că problema era mai extinsă decât credeam, și-a amintit el. După operație, a trebuit să mă abțin de la a bea apă timp de aproape trei săptămâni și am rămas cu o cicatrice de 20 de centimetri în zona stomacului. A trebuit să apelez chiar și la o pungă de sânge, pe care am purtat-o după mine”.

Cu toate acestea, el a mărturisit că experiența sa în spital nu a fost doar o perioadă de durere și disperare, deoarece a găsit mângâiere și a primit încurajare de la diverși oameni.

Pe lângă sprijinul părinților mei, bătrânii pe care i-am întâlnit la spital m-au încurajat enorm, a spus el. Asistentele, în felul lor grijuliu, m-au inspirat să mă recuperez, să lansez muzică nouă și să-mi urmăresc pasiunea de cântăreț.

Foto: The teasers for singer Nam Woo-hyun’s upcoming solo album, “Whitree” / Courtesy of Blade Entertainment

O astfel de experiență nefericită i-a transformat în mod clar perspectiva față de viață, după cum a remarcat cântărețul.

Mă simt ca și cum aș fi renascut după operație, a spus el. Gândurile mele s-au adâncit și am atins maturitatea muzicală. Primul meu album după lupta mea împotriva cancerului încapsulează o mare parte din această “călătorie”. Pentru cei care se confruntă cu dificultăți în viața lor, sper că muzica mea poate servi ca sursă de curaj, de inspirație să poată depăși provocările sau problemele așa cum am făcut eu.

În starea sa actuală de sănătate, Nam Woo-hyun nu poate să cânte și să danseze așa cum a făcut înainte. Dar a optat totuși pentru lansarea rapidă a noului album, știind că fanii lui l-au așteptat. „Whitree”, care a apărut în luna noiembrie, marchează primul album complet al lui Nam Woo-hyun într-o perioadă de șapte ani de la debutul său solo din anul 2016.

Foto: Asa arata albumul sau /Nolae

Această boală a lăsat urme destul de serioase, iar doctorii i-au dat mai multe avertismente lui. Iată ce a declarat -Doctorul meu mi-a spus că s-ar putea să nu-mi pot recăpăta capacitatea de a cânta pe care am avut-o în trecut. Călătoria mea muzicală a devenit de patru până la cinci ori mai provocatoare, deoarece în prezent, am probleme de respirație atunci când sunt pe scenă și concertez. Deși poate părea prematur să-mi reiau activitățile muzicale, totuși am revenit rapid pentru că nu am putut să mai amân. Am vrut să le arăt fanilor mei starea mea îmbunătățită.

Pe lângă single-ul principal pe tema iernii, „Baby Baby”, albumul conține și melodii care reflectă aspirațiile lui Nam Woo-hyun, precum sunt „Love Myself”, „California” și „I’ll be alright”.

Ar trebui remarcat rolul său în compunerea și scrierea a cinci piese din cele 11, arătându-și priceperea ca cântăreț-compozitor. Pe lângă acest lucru, el speră ca fanii săi/ sau oamenii care îi vor asculta muzica vor acorda o atenție deosebită melodiei „I’ll be alright/Voi fi bine”.

Am scris și compus întreaga melodie, a explicat el. Întruchipează emoțiile mele sincere, exprimând provocările pe care le-am întâlnit anul acesta luptându-mă cu boala și luptându-mă cu scăderea stimei de sine. Când m-am gândit să renunț la slujba mea, am scris acest cântec cu speranța de a înălța pe oricine o va ascultă (*cu sensul de a ridica moralul). Îmi doresc ca în acest fel, ei/oamenii să primească un mesaj de speranță puternică, chiar și în fața greutăților și a tristeții.

Acestea au fost lucrurile pe care le-a mărturisit Nam Woo-hyun. Eu trebuie să vă mărturisesc că am fost șocată la aflarea veștii că a fost bolnav. Nu m-aș fi gândit niciodată că se află în suferință, deși e adevarat că am remarcat că nu mai apăruse în nimic, nici în seriale și nici cu muzica. Mă bucur să aud că acum se simte mai bine, deși în sunt șocată că s-a confruntat cu așa ceva.

Voi ce părere aveți?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.