Song-Kang-Namoo-Actors-Reactions

Song Kang – “Sweet Home 2” | Interviu

Fără îndoială, actorul Song Kang a ajuns la celebritatea mondială după ce a obținut rolul principal al lui Cha Hyun-soo în serialul apocaliptic Netflix „Sweet Home”, care a făcut furori pe platforma de streaming în 2020.

Seria de acțiune horror se învârte în jurul unui grup de rezidenți, printre care și un adolescent cu probleme Cha (Song), într-un bloc de apartamente numit Green Home, care luptă pentru supraviețuire în mijlocul unui fenomen tulburător în care oamenii se transformă în monștri sălbatici.

La aproximativ trei ani de la premieră, serialul revine cu un nou sezon, extinzându-și intriga și personajele. Al doilea sezon, care a fost lansat pe 1 decembrie, urmărește pe Cha și alți vecini care părăsesc apartamentul și se confruntă cu noi provocări în lumea exterioară, cu teama mereu prezentă de monștri și o altă amenințare misterioasă.

Cu toate acestea, odată cu introducerea personajelor, cea mai mare și mai notabilă schimbare a noului sezon este actorul său principal, Song, care are o perioadă de timp vizibil redusă, stârnind controverse printre fanii serialului.

Actorul a vorbit despre apariția sa mai scurtă în noul sezon, subliniind că a avut încredere în creatorul serialului, regizorul Lee Eung-bok.

„Nu m-am supărat, ci mai degrabă am simțit că regizorul își are scopul (făcând asta). Așa că am făcut tot ce am putut pentru a-i urma instrucțiunile”, a declarat Song pentru The Korea Times în timpul unui interviu la o cafenea din districtul Jongno, centrul orașului Seul, marți.

„Este satisfăcător să văd personaje noi care intră în joc cu impact. Cred că am jucat un rol ca un fel de punte în sezonul 2 (pentru narațiunea care se desfășoară.)”

El a sugerat că cel de-al treilea sezon, care urmează să fie lansat în 2024, va aprofunda povestea lui Cha, ceea ce va face complotul sezonului 2 mai ușor de înțeles.

„(Cha) va avea un rol mai activ în sezonul 3. Va arăta o latură diferită a lui Cha în comparație cu sezonul 2, iar povestea se va desfășura în jurul celor de la Green Home care se vor reuni între ei”, a spus el. „În timp ce sezonul 2 a fost despre răspândirea lor și perspectivele lor individuale, ei se întorc împreună în sezonul 3. Așadar, povestea va converge călătoriile individuale într-o narațiune colectivă din nou.”

„După ce sezonul 2 a fost confirmat, am urmărit din nou sezonul 1 și am empatizat cu Cha. În sezonul 2, m-am concentrat pe momentele în care el crește și devine mai matur. În sezonul 1, mi-am exprimat emoțiile așa cum au fost, dar în sezonul 2, Cha a mers la adăpost cu mentalitatea de a se sacrifica”, a spus el, adăugând că a încercat să rămână în personaj chiar și în timp ce era plecat pentru a păstra emoțiile personajului.

„Toate emoțiile și gândurile (Cha) sunt neobișnuite să existe în realitate. Așa că am încercat să trăiesc cu emoțiile lui Cha cât mai mult posibil, chiar și cum Song Kang… Am contemplat mereu emoțiile lui. Am o latură jucăușă, dar ori de câte ori a apărut o astfel de personalitate, am încercat să o rețin și să încerc să rămân concentrat pe mentalitatea lui Cha timp de aproximativ un an.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.