AAAABeL-khUK_CwyMApXmxxiyAZGMAE_hCfQK_cwYQd2MMRX-UviUJL1mKQuOxND8D2kH3c_Ht5tM20rOq3j9oIRCZuxxMxUZ2y0bRqu

Drama “My Demon” și Song Kang, pe primele locuri în topul celor mai populare drame

Drama „My Demon” de la SBS a dominat clasamentul de săptămâna aceasta (este vorba de săptămâna 11-17 decembrie) al celor mai populare drame și membri ai distribuției s-au clasat pe locuri fruntașe!

Pentru prima dată de la premiera sa, „My Demon” a urcat pe locul 1 în lista săptămânală a dramelor TV care a generat cel mai mare interes realizată de Good Data Corporation. Compania determină clasamentul în fiecare săptămână prin colectarea datelor din articole de știri, postări pe bloguri, comunități online, videoclipuri și rețele sociale despre dramele care fie sunt difuzate în prezent, fie urmează să fie difuzate în curând.

Foto: Soompi

Nu numai că „My Demon” a ajuns în fruntea listei celor mai populare drame, dar și actorii protagoniști au ocupat primele două locuri pe lista de săptămâna aceasta a celor mai populari actori dintr-o dramă. Mai cu seamă, Song Kang a urcat pe locul 1, în timp ce Kim Yoo Jung l-a urmat îndeaproape, fiind pe locul 2.

Apoi ar mai fi de menționat faptul că „The Story of Park’s Marriage Contract”, drama de la MBC a urcat pe locul 2 pe lista dramelor , în timp ce protagoniștii ei,  Lee Se Young și Bae In Hyuk au urcat pe locul 3 și, respectiv, pe locul 5 pe lista actorilor populari.

Foto: asiawiki.com

Pe locul 3 în lista menționată, s-a clasat „ Korea-Khitan War” de la KBS 2TV, iar starul Choi Soo Jong a ocupat locul 10 pe lista actorilor populari în acest moment.

Foto: asiawiki.com

„Welcome to Samdalri” de la JTBC a ajuns pe locul 4 pe lista dramelor, cu liderii Shin Hye Sun și Ji Chang Wook clasându-se pe locul 7 și, respectiv, pe locul 8 pe lista actorilor populari. Eu zic că este un lucru minunat, având în vedere că JTBC nu este o televiziune atat de mare si nu este publică.

Apoi, pe locul 5 a ajuns „The Matchmakers” de la KBS 2TV, în timp ce vedeta acestei drame, Rowoon a luat locul 9 pe lista actorilor săptămâna aceasta.

În cele din urmă, noua dramă de la tvN „Maestra: Strings of Truth” și actrița principala, Lee Young Ae, au ocupat locul 6 pe ambele liste.

Lista completă cu dramele care au creat un anumit impact și au ajuns populare arată astfel:

  1. SBS “My Demon”
  2. MBC “The Story of Park’s Marriage Contract”
  3. KBS2 “Korea-Khitan War”
  4. JTBC “Welcome to Samdalri”
  5. KBS2 “The Matchmakers”
  6. tvN “Maestra: Strings of Truth”
  7. MBC “A Good Day to Be a Dog”
  8. ENA “Tell Me You Love Me”
  9. KBS2 “Live Your Own Life”
  10. KBS2 “The Elegant Empire”

În timp ce lista de drame include doar seriale care se difuzează, în acest moment, în Coreea, noua listă cu actori include și membri ai distribuției din emisiunile OTT – iar starul „Boyhood” Im Siwan a ajuns pe listă pe locul 4.

Lista compleată cu cei mai populari actori, în această săptămână se prezintă astfel:

  1. Song Kang (“My Demon”)
  2. Kim Yoo Jung (“My Demon”)
  3. Lee Se Young (“The Story of Park’s Marriage Contract”)
  4. Im Siwan (“Boyhood”)
  5. Bae In Hyuk (“The Story of Park’s Marriage Contract”)
  6. Lee Young Ae (“Maestra: Strings of Truth”)
  7. Shin Hye Sun (“Welcome to Samdalri”) 
  8. Ji Chang Wook (“Welcome to Samdalri”)
  9. Rowoon (“The Matchmakers”)
  10. Choi Soo Jong (“Korea-Khitan War”)

Aș vrea să le urez tuturor dramelor mult succes în continuare și abia aștept să vad în continuare cum vor evolua topurile.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.