584b91bf-c523-4317-b5b1-c5acaf662ea3_RETINA_PORTRAIT_3_2

NCT DREAM | ‘THEATER OF DREAMS’

Pășind într-un nou tărâm al expresiei artistice, senzația K-pop NCT DREAM a lansat o expoziție captivantă intitulată „THEATER OF DREAMS”, captivând fanii cu un amestec unic de muzică și artă.

Această vitrină inovatoare, care și-a deschis porțile la Theater des Lumieres din Grand Walkerhill Seoul din districtul Gwangjin, sâmbătă, reprezintă o colaborare între trupa de băieți și Theatre des Lumieres. Folosind tehnologia de ultimă oră AMIEX, dezvoltată de Culturespaces, expoziția oferă o experiență proaspătă, multisenzorială, care se abate de la spectacolele scenice de înaltă energie ale NCT DREAM.

AMIEX este o tehnică de expoziție inventive care reinterpretează arta prin lumini și muzică. Tehnologia oferă o proiecție digitală captivantă de la podea până la tavan, cu diverse caracteristici de ultimă oră, inclusiv proiectoare cu fascicul de înaltă definiție, sisteme de automatizare video-acustică și sunete 3D pentru a îmbunătăți experiența.

Spre deosebire de expozițiile anterioare bazate pe opere de artă istorice și contemporane, „THEATER OF DREAMS” se adresează unui public mai larg, vizând în mod special pasionații de K-pop.

Expoziția constă din 11 secvențe video, fiecare prezentând performanțele trupei de băieți prin afișaje vizuale. Un segment notabil, „To. NCTzen DREAM”, dedicat fandom-ului oficial al grupului, încheie expoziția cu mesaje sincere de la membrii grupului către fanii lor.

Expoziția oferă, de asemenea, elemente interactive, inclusiv o zonă foto și un spațiu de artă media, permițând fanilor să se implice mai strâns cu artiștii. Dincolo de sala de expoziție, vizitatorii pot explora un magazin de artă care oferă mărfuri exclusive „THEATRE OF DREAMS” și o cafenea lounge cu meniuri speciale inspirate de NCT DREAM.

„Prin expoziția de artă captivantă K-pop „THEATER OF DREAMS”, ne propunem ca publicul să îmbrățișeze un mod nou de a se bucura de conținut K-pop, promovând o experiență multisenzorială și captivantă”, a spus Park Jin-woo, CEO al Tmonet, Operatorul coreean al Theater des Lumieres, a declarat într-un comunicat de presă oficial.

Expoziția „TEATRUL VISURILOR” se desfășoară până pe 31 ianuarie 2024.

Între timp, NCT DREAM continuă să facă furori cu hituri de top precum „BOOM”, „Beatbox” și „ISTJ” încă de la debutul lor în 2016 cu „Chewing Gum”.

Grupul a participat recent la turneul iHeartRadio Jingle Ball din S.U.A. 2023, captivând publicul la Boston pe 10 decembrie, Washington, D.C. pe 11 decembrie și Atlanta pe 14 decembrie, alături de alți artiști de talie mondială care au beneficiat de evenimentul în acest an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.