licensed-image

Internauții reacționează la scena din teaser-ul „Entity” în care Cha Eun Woo apare fumând – VIDEO

Pe 2 februarie, casa de discuri a idolului, Fantagio Music, a lansat teaser-ul pentru viitorul debut solo al artistului Cha Eun-woo. Proiectul se va concretiza într-un mini-album numit „Entity”. Alte detalii, inclusiv un tracklist, single-ul principal și data lansării, nu au fost încă anunțate, potrivit NME.
Clipul îl înfățișează pe Cha Eun-woo stând singur într-o mașină parcată în mijlocul unei străzi goale, noaptea, în timp ce plouă abundent. Artistul se așază pe scaunul șoferului și își aprinde o țigară în timp ce plânge în tăcere, până când deschide geamul, înainte ca imaginea să se estompeze treptat.

După ce a fost lansat teaser-ul pentru “Entity”, acesta a urcat rapid în rândul subiectelor aflate în tendințe pe site-urile comunității online, scrie allkpop.com.

Fanii au fost șocați să vadă scena din teaser-ul membrului ASTRO care îl înfățișează pe acesta în timp ce își aprindea o țigară în mașină.

Internauții au făcut remarci care mai de care mai surprinzătoare după ce au observat că Cha Eun Woo, evident, nu trăgea, de fapt, din țigară. Ei au comentat: „Serios, aleluia”, „Nebun”, „Oh, mamă”, „Îmi place asta”, „Te rog să aprinzi lumina când fumezi. Nu văd nimic”, „Arăta ca un tablou” și multe altele.

Ce părere aveți despre scenă? Ați văzut teaser-ul „Entity” al lui Cha Eun Woo pentru primul mini album solo al artistului?

Vă reamintim că primul mini album solo al lui Cha Eun Woo, intitulat „Entity”, este programat pentru lansare mai târziu în această lună. Înainte de lansarea albumului, cântărețul plănuiește să dezvăluie toate piesele în cadrul viitorului său fan-con din Seul, „2024 Just One 10 Minute – Mystery Elevator”, care va avea loc pe 17 februarie, conform Times Entertainment.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.