20240201055012_song-joong-ki-1-

Song Joong Ki îndură greutăți pe un teritoriu necunoscut în teaserul filmului :„My Name Is Loh Kiwan”

Netflix a lansat noi teasere care anunță premiera foarte așteptată a filmului „My Name is Loh Kiwan”.

Bazat pe romanul lui Jo Hae Jin „I Met Loh Kiwan” (titlu literal), „My Name is Loh Kiwan” spune povestea întâlnirii, despărțirii și dragostei dintre dezertorul nord-coreean Loh Kiwan (Song Joong Ki), care sosește. în Belgia, cu ultima lui speranță, și Marie (Choi Sung Eun), o femeie care și-a pierdut rațiunea de a trăi.

Pe 1 februarie, „My Name is Loh Kiwan” a dezvăluit un nou teaser împreună cu afișul și a confirmat premiera filmului de 1 martie.

Posterul recent lansat îl înfățișează pe Loh Kiwan mergând de-a lungul mulțimii. Pe un pământ străin în mijlocul unor oameni necunoscuti, Loh Kiwan își arată hotărârea cu o privire fermă și neclintită. Textul, „Am decis să supraviețuiesc în acest tărâm”, evidențiază călătoria lui dificilă în timp ce se aventurează în Belgia cu ultima șansă de a-și găsi speranța.

Alături de afiș, teaserul urmărește călătoria lui Loh Kiwan care ajunge singur în Belgia. Așteptând nervos în fața imigrației, Loh Kiwan intră în cele din urmă în Belgia, dar realitatea singuratică este că tot ce-i mai rămâne într-un ținut necunoscut sunt frigul aspru și foamea.

În timp ce încearcă să-și demonstreze statutul de refugiat, sunt afișate flash-uri din viața lui Loh Kiwan în Coreea de Nord. Cu toate acestea, i se spune: „Deocamdată, nu putem confirma că sunteți din Coreea de Nord” și, incapabil să reziste mult mai mult, este arătat căzut la pământ. Cu toate acestea, Loh Kiwan o întâlnește pe Marie (Choi Sung Eun), un shooter profesionist coreean cu cetățenie belgiană, care și-a pierdut motivul de a trăi.

Loh Kiwan afirmă: „Am reușit să ajung atât de departe, promițându-mi că voi îndura și voi birui orice iad am experimentat în acest pământ.” El conchide: „Numele meu este Loh Kiwan”.

Vezi teaserul de mai jos!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.