20240124022219_omniscient-reader

Lee Min Ho, Ahn Hyo Seop, Chae Soo Bin, Jisoo și alții încep filmările pentru filmul „Omniscient Reader’s Viewpoint”

Pregătește-te pentru foarte așteptata adaptare cinematografică a „Omniscient Reader’s Viewpoint” (titlul in lucru)!

Pe 24 ianuarie, „Omniscient Reader’s Viewpoint” a confirmat distribuția plină de stele formată din Lee Min Ho, Ahn Hyo Seop, Chae Soo Bin, Shin Seung Ho, Nana, Park Ho San, Choi Young Joon, Jisoo de la BLACKPINK și alții, dezvăluind că au început filmările în decembrie.

Odată cu confirmarea distribuției, filmul a lansat imagini din culise ale distribuției care lucrează cu pasiune la citirea scenariului, stârnind așteptarea pentru portretizarea și sinergia lor.

„Omniscient Reader’s Viewpoint” se bazează pe un roman web cu același nume și urmărește povestea lui Kim Dok Ja (Ahn Hyo Seop), a cărei lume se schimbă brusc în romanul web pe care l-a citit cu Yoo Joong Hyuk (Lee Min Ho) ca personaj principal. Pe lângă romanul web, webtoon-ul în curs de desfășurare primește și multă dragoste de la fani.

Următorul film va fi condus de regizorul Kim Byung Woo din „The Terror Live” și „Take Point”, iar el va lucra cu REALIES Pictures, compania de producție din spatele seriei „Along with the Gods”. Grupul global de divertisment Smilegate va investi și în primul lor film coreean prin „Omniscient Reader’s Viewpoint”.

Lee Min Ho va prelua rolul lui Yoo Joong Hyuk, personajul principal al unui roman web fictiv pe care Kim Dok Ja l-a citit și care mai are la nesfârșit o șansă de a-și reface viața după moarte. Cu un aspect minunat și abilități puternice de luptă, Yoo Joong Hyuk este un personaj care a supraviețuit până la sfârșit într-o lume ruinată.

Ahn Hyo Seop își va face debutul pe marele ecran în rolul lui Kim Dok Ja, singura persoană care cunoaște finalul romanului web „Three Ways to Survive in a Ruined World”. Un angajat obișnuit de birou, Kim Dok Ja se cufundă în Yoo Joong Hyuk și povestea lui, făcându-l singura persoană care termină de citit romanul web.

Când povestea fictivă pe care o citește Kim Dok Ja devine realitate, el construiește prietenii cu colegii care călătoresc împreună cu el. Chae Soo Bin va juca rolul lui Yoo Sang Ah, colegul lui Kim Dok Ja, care începe împreună cu el călătoria lumii căzute. Ea devine o mare putere pentru Kim Dok Ja, în timp ce se adaptează rapid într-o lume în care fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire.

Shin Seung Ho și Nana vor juca rolul personajelor din romanul web pe care Kim Dok Ja îl citește și, în cele din urmă, îl întâlnește în viața reală. Shin Seung Ho se va transforma în fostul soldat militar Lee Hyun Sung și va prezenta puteri defensive puternice, în timp ce Nana va juca rolul lui Jung Hee Won, devenind o zeiță a dreptății cu o forță remarcabilă.

Park Ho San va juca rolul lui Gong Pil Doo, care controlează mijloacele de trai ale oamenilor cu averea lui. Choi Young Joon va prelua rolul lui Han Myung Oh, superiorul companiei lui Kim Dok Ja, care se lasă cuprins brusc de scenarii de misiune în timp ce se apropie de Yoo Sang Ah. Mai mult, Jisoo o va juca pe Lee Ji Hye, care depășește numeroase crize împreună cu Yoo Joong Hyuk prin puterea ei mare.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.