1710191236-untitled-1

Han Seo Hee s-a implicat într-o altă controversă vorbind despre idolii bărbați

Fostul stagiar idol Han Seo Hee s-a trezit din nou în centrul atenției din cauza unei alte controverse în conversația cu mesageria.

Mesajele directe de pe Instagram și mesajele deschise de conversație Kakaotalk care se presupune că o implică pe Han So Hee au fost recent făcute publice în comunități online. Mesajele directe de pe Instagram au fost între Han Seo Hee și o persoană obișnuită care a susținut că s-a întâlnit cu un idol masculin.


În conversație, Han Seo Hee întreabă individul feminin „A” „Cu cine te-ai întâlnit?” iar femeia „A” răspunde că s-a întâlnit cu idolul masculin „B”. Han Seo Hee continuă să întrebe: „Când te-ai despărțit?” și „Cine este B? Bine că nu a fost OO”. „A” răspunde apoi: „Nu este chiar atât de prost în viața reală. A trecut mai bine de un an de când ne-am despărțit, dar ne contactăm aici și apoi și ne-am întâlnit în noiembrie anul trecut sau ceva de genul ăsta”.

Apoi Han Seo Hee spune în conversație: „Dacă predai OO (idolul C), atunci îți voi da OO (idolul D)” și adaugă: „D este un nebun pentru oamenii obișnuiți”. Han Seo Hee mai spune: „Dacă spui că sunt Han Seo Hee, vor fi atât de șocați, așa că spune-le că este Han Yoo Joo și spune-le că sunt în 1998. Îl voi întâlni pe C”.

Ca răspuns, „A” întreabă: „Ce zici de idolul E al membrului S?” iar Han Seo Hee răspunde: „Domnul E este bun”. Han Seo Hee spune: „Practic, pot alimenta și sprijini OO, OO și D. Așa că confirmă-mi până mâine”.

În afară de aceasta, Han Seo Hee a împărtășit această conversație într-un chat deschis Kakaotalk și a împărtășit: „Am vrut să-l fac pe E să plângă, dar a apărut cu apa de colonie. Așa că l-am adulmecat și i-am scos hanoracul, spunându-i că mirosea bine. Aveam abdomene drăguțe, dar tot nu m-am entuziasmat. E chiar nu este stilul meu. Când vezi celebrități, ești entuziasmat, dar E chiar este retardat.”

Han Seo Hee primește reacții negative pentru că a fost din nou în centrul atenției controversate după ce a menționat în mod deschis numele membrilor grupului de idoli.

La începutul lunii ianuarie, Han So Hee a atras atenția după ce a împărtășit conversații intime cu un actor de sex masculin în sala de chat deschisă Kakaotalk. În conversație, Han Seo Hee este văzut cerându-i actorului să vină la un hotel pentru a petrece noaptea cu ea.

Ca răspuns, actorul a depus o plângere printr-un avocat care afirmă: „Conversația dintre inculpat (Han Seo Hee) și „A” sugerează o solicitare pentru relații sexuale, iar când răspunsul a fost întârziat, ea a amenințat: „Vrei să mori”. ?’ iar „A” a răspuns cu „De ce vorbești atât de înfricoșător?” și apoi a blocat-o. Ea a trimis un mesaj lui „A” spunând „fă ***” pentru a induce rușine sau dezgust sexual și, informând suficient de rău pentru a provoca frică din cauza răspunsului întârziat, l-a amenințat.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.