girwudqbsaauuuz

V din BTS cântă o dulce mărturisire în videoclipul pentru noul single „FRI(END)S”

Pe 15 martie la ora 13.00. KST, membrul BTS a lansat noul său single solo „FRI(END)S” împreună cu un videoclip muzical.

„FRIENDS” este un cântec pop soul R&B, cu o melodie dulce și ritm calm. Versurile exprimă dorința de a evolua de la o prietenie de lungă durată la o relație de iubire.

Videoclipul a fost filmat în Londra.

Secvența care deschide videoclipul filmat în Londa pune în lumina reflectoarelor un Kim Taehyung frustrat și singuratic, care dă peste îndrăgostiți oriunde merge. De la stații de autobuz la restaurante, chiar și pe șosele, întreaga lume pare să fie îndrăgostită cu excepția lui, în timp ce el se luptă cu singurătatea, scrie Hindustan Times. În următoarele câteva secunde are parte de un accident și se trezește într-o realitate paralelă în care are o iubită. Actrița britanică Ruby Sear joacă rolul iubitei lui din videoclip.

Acum, spre deosebire de lumea precedentă, realitatea lui actuală este foarte diferită; este îndrăgostit și totul pare să meargă foarte bine cu iubita lui, în timp ce lumea din jurul lui se ceartă. Cu toate acestea, bucla se resetează încă o dată și în final se regăsește din nou singur, dar de data aceasta doar cu el însuși.

Atât videoclipul, cât și piesa în sine, prin versuri, explorează complexitățile dragostei și durerea pierderii. Îl arată pe V care se luptă cu greutatea alegerii dintre cele două realități sau poate fi blocat într-o stare de dualitate. Titlul în sine ar putea fi puțin o presupunere, deoarece ar putea fi o întrebare dacă aceasta este sau nu o prietenie reală sau ceva mai mult decât atât. Conceptul ne permite să ne gândim la „ce-ar fi dacă” și la deciziile pe care le luăm care ne afectează relațiile și viața.

La o zi de la lansare, „FRI(END)S” a intrat în topul zilnic Spotify Global Top Songs pe locul 7, după ce a acumulat un impresionant număr de 4.728.233 de redări filtrate în prima zi de la lansare, scrie Soompi.

Debutul marchează cea mai înaltă clasare a lui V până acum în top ca artist solo, doborând recordul personal stabilit de single-ul său pre-lansat din 2023 „Love Me Again” (care a debutat pe locul 10 anul trecut).

În plus, „FRI(END)S” a atins cele mai multe redări în prima zi în comparație cu orice altă melodie K-pop lansată în 2024 până acum.

Între timp, „FRI(END)S” a intrat și în topul zilnic de single-uri digitale Oricon, pe locul 2, urmat de versiunea instrumentală a piesei, pe locul 4, versiunea „Slowed Down” pe locul 7 și „Sped Up” versiunea la nr. 8.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.