Untitled

Kim Ji Won, interviu incendiar! Actrița vorbește despre ceea ce a învățat din „Queen of tears”, speranțele sale privind proiectele viitoare, dar și despre dragoste

Kim Ji Won, vedeta din K-drama „Queen of Tears” a apărut pe coperta Cosmopolitan Korea!

Actrița Kim Ji Won a participat la un pictorial și, totodată, un interviu incendiar pentru revista de modă Cosmopolitan. Sub lumina orbitoare a soarelui de primăvară, Kim Ji Won poartă colecția de bijuterii Bulgari și înfățișează perfect conceptul minunat, dar elegant, al pictorialului.

Într-un interviu care a urmat ședinței foto, Kim Ji Won și-a spus părerea pe diverse subiecte. Când a fost întrebată despre valorile sau credințele neschimbate, Kim Ji Won a spus: „Pe măsură ce îmbătrânesc, simt că [valorile mele] se schimbă, în vreme ce sunt stabilite noi valori care se abat de la valorile existente. După ce am repetat astfel de experiențe, am dobândit obiceiul de a învăța lucruri noi în fiecare zi, mai degrabă decât să mă gândesc: „Voi rămâne (blocată – n.r.) la asta, indiferent de ce-ar fi! Interpretând-o pe Hong Hae In în drama „Queen of Tears”, am învățat să fiu sinceră și curajosă în tot ceea ce fac.”

În ceea ce privește definiția iubirii, actrița a împărtășit: „Există o replică a lui Hong Hae In (personaj interpretat de actriță în “Queen of tears” – n.r.) care spune: „Pentru mine, dragostea nu înseamnă să faci o mare favoare, ci să fii alături de cineva, indiferent de circumstanțe. Cred că îmi plac cuvintele ei. Eu cred că dragostea este ceva care îți dă putere, atât în momentele bune, cât și în cele dificile, când ai ajuns pe fundul prăpastiei.”

În ceea ce privește planurile actriței legate de proiectele viitoare, Kim Ji Won a răspuns: „Dacă mi se va oferi ocazia, voi face tot ce pot, indiferent de ce, dar când mă uit în viitorul îndepărtat, cred că ar fi grozav dacă aș putea lăsa în urmă un proiect de genul thriller de acțiune, pentru că mi-a plăcut foarte mult să văd serialul „Money Heist” de pe Netflix și filmul „Chinatown”.

Imaginile complete și interviul lui Kim Ji Won sunt disponibile în numărul din mai al revistei Cosmopolitan.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.