Untitled

Kim Soo Hyun, gata să ne încânte din nou auzul! Actorul va interpreta o piesă de pe coloana sonoră a „Queen Of Tears”

Pregătește-te să auzi din nou vocea suavă a lui Kim Soo Hyun pe coloana sonoră a K-dramei „Queen of Tears”!

Pe 18 aprilie, a fost raportat faptul că actorul Kim Soo Hyun a participat la înregistrarea unui OST pentru „Queen of Tears”.

Ca răspuns la acest raport, tvN a confirmat că acesta a terminat recent înregistrarea pentru coloana sonoră a dramei.

„Kim Soo Hyun și echipa de producție au depus eforturi mari pentru a crea această melodie, cu scopul de a răspunde dragostei arătate de fani. Vă rugăm să fiți cu ochii pe episoadele viitoare pentru a descoperi în ce scene va fi prezentată melodia”, au declarat reprezentanții tvN.

Pentru fanii actorului, informația este cu atât mai valoroasă, cu cât marchează revenirea lui ca interpret de OST-uri după 10 ani de când a contribuit la coloana sonoră a serialului „My Love From The Star”.

Adevărul este însă acesta: Kim Soo Hyun este cunoscut nu numai datorită talentului său actoricesc, ci și pentru felul în care cântă, fapt dovedit în repetate rânduri, în cadrul proiectelor anterioare, inclusiv în seriale precum „The Moon Embracing the Sun” și „Dream High”.

Reamintim că drama „Tears of Queen” este difuzat în fiecare sâmbătă și duminică la ora 21:20 KST. Urmăriți-o pentru că merită!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.