Untitled

Han Ye Seul este în al nouălea cer! Actrița s-a căsătorit oficial cu iubitul său, care este o non-celebritate

Han Ye Seul s-a căsătorit cu iubitul ei!

Pe 7 mai, Han Ye Seul a încărcat un videoclip pe canalul ei de YouTube „Aceasta este Han Ye Seul”, și-a anunțat căsătoria cu iubitul ei.

În videoclip, Han Ye Seul a împărtășit cu bucurie vestea fanilor săi din întreaga lume: „Am așteptat să împărtășesc această veste incredibil de fericită cu voi toți… Eu și iubitul meu ne-am înregistrat în sfârșit căsnicia.”

Ea a continuat: „Chiar acum, în timp ce filmez asta, ne pregătim să ne înregistrăm oficial căsătoria, dar până când acest videoclip va fi lansat, vom fi deja căsătoriți. Deci, acum suntem un cuplu căsătorit legal. Acum sunt o femeie căsătorită!”

Han Ye Seul a adăugat: „Ca să fiu sinceră, chiar și când mă întâlneam, nu m-am gândit niciodată la noi ca iubit și iubită, ci mai degrabă ca pe tovarăși de viață. Indiferent dacă ne-am căsătorit sau nu, nu a fost important pentru mine, pentru că întotdeauna l-am considerat singurul meu suflet pereche, cel mai bun prieten din viața mea, cealaltă jumătate a mea, așa că nu am simțit niciodată nevoia [să mă căsătoresc]”.

Cu toate acestea, ea a explicat: „Motivul pentru care am decis să ne căsătorim este să anunțăm public certitudinea relației noastre tuturor.” Ea a mai spus: „Inițial, am plănuit să ne înregistrăm căsătoria pe 5 mai, dar deoarece această zi pica duminică și e sărbătoare națională, nu știu dacă ar fi fost posibil. Cu toate acestea, acum sunt oficial o femeie căsătorită!” Ea a încheiat cu următoarea remarcă: „Vă vom arăta cât de fericiţi trăim. De asemenea, voi avea grijă să-l prezint pe viitor pe soțul meu, care este foarte timid, în fața camerei!”

Vezi mai jos anunțul ei! (Anunțul începe la ora 7:43):

Câteva ore mai târziu, Han Ye Seul a accesat contul său de Instagram pentru a împărtăși personal vestea că ea și cu iubitul său și-au înregistrat oficial căsătoria. Ea a scris în coreeană: „Ahhhh, ne-am înregistrat căsătoria astăzi!! De fapt, am vrut să o facem de Ziua Copilului, 5 mai, dar era sărbătoare legală. Bănuiesc că am vrut să devin mireasă în mai pentru că îmi place primăvara. Din fericire, 7 este și un număr care îmi place, așa că totul a picat perfect și nu aș putea fi mai fericită. Pe de o parte, mă întreb ce este atât de important cu data și anotimpul în care te căsătorești, atunci când o faci cu persoana iubită, dar să fiu entuziasmată și fericită chiar și pentru o decizie atât de mică ca aceasta mă face să realizez că asta este ceea dă, de fapt, gust vieții. În aceste zile, mă simt atât de vie și aștept cu nerăbdare, încântată și recunoscătoare pentru zilele care urmează pentru noi, care acum am devenit una. Sunt atât de recunoscătoare și de binecuvântată să pot împărtăși această călătorie împreună [cu voi toți] și să primesc binecuvântări din belșug. Mulțumesc.”

Han Ye Seul a adăugat și în engleză: „Tocmai am terminat înregistrarea căsătoriei!! Deși nu am avut nicio ceremonie sau măcar o petrecere, dar cui îi pasă? Ne iubim, abia așteptăm să începem o altă zi ca soț și soție, iar amândoi nu suntem genul ceremonial! (Mulțumesc lui Dumnezeu!) (Dar poate în viitor, dacă se întâmplă să ne răzgândim.) Dar vă pot spune că a fost extraordinar  să te căsătorești fără forfotă! Oricum, vă mulțumesc pentru TOATE binecuvântările voastre și, în schimb, îmi voi trăi cu bucurie viața mea!!”.

Felicitări fericitului cuplu!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.