GM5d1M4asAAJ4T-

RM din BTS va lansa „Come Back to Me”, cu videoclip muzical regizat de Lee Jung-jin din „Beef”

RM, liderul super-grupului K-pop BTS, va lansa „Come Back to Me”, o piesă de pe viitorul său album solo, săptămâna aceasta, scrie Yonhap.

Piesa va fi lansată, împreună cu un videoclip, la ora 13.00. (ora coreeană), cu două săptămâni înainte de lansarea albumului, a spus BigHit Music într-un comunicat.

Acest lucru va marca prima lansare a liderului BTS de la primul său album solo oficial „Indigo”, din decembrie 2022.

Agenția a introdus „Come Back to Me” ca o melodie de gen indie-pop care explorează gândurile despre bine și rău, tema principală a albumului, „Right Place, Wrong Person”.

Videoclipul a fost regizat, produs și scris de Lee Sung-jin, regizorul coreean american al filmului „Beef” (2023). Serialul original Netflix a câștigat mai multe premii de la trei bresle majore de la Hollywood la începutul acestui an.

Din echipă mai fac parte și Ryu Seong-hie, un regizor artistic cunoscut pentru „The Handmaiden” (2016), „Decision to Leave” (2022) și Kim Woo-hyung, directorul de imagine pentru „Assassination” (2015) și „1987: When the Day Comes” (2017). Actorul Kim Min-ha s-a alăturat distribuției cu RM.

Oh Hyuk din trupa Hyukoh a fost creditat ca producătorul „Come Back to Me”, unde Kuo de la Sunset Rollercoaster, o trupă taiwaneză formată din cinci membri, s-a alăturat la sesiunile de chitară și bas.

Cântărețul și compozitorul JNKYRD și San Yawn ai trupei Balming Tiger au participat la scrierea piesei, în timp ce RM i-a scris versurile.

După prelansarea piesei, RM va lansa albumul cu 11 piese pe 24 mai.

Deși rapperul servește în prezent în armata sud-coreeană, el a reușit să filmeze videoclipuri muzicale pentru aproape jumătate din cele 11 piese ale albumului înainte de înrolarea sa în decembrie, potrivit BigHit.

„RM a prezentat colaborări care au depășit granițele muzicii și artei în primul său album solo „Indigo” în 2022 și, de asemenea, va prezenta colaborări care depășesc granițele artei în noul său album, care va fi lansat după un an și cinci luni. “, a spus agenția.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.