GNMJQJbaIAAkniu

RM lansează piesa melancolică „Come Back To Me”, alături de un film de scurtmetraj

Membrul BTS RM a lansat un nou single, „Come Back To Me”, alături de un videoclip muzical al piesei.

În videoclipul de aproape 6 minute, liderul BTS este văzut în diferite roluri – un prieten stând cu grupul său, un bărbat căsătorit cu un copil și certându-se cu iubita lui, scrie hindustantimes.com. RM joacă, de asemenea, și rolul unui copil care stă în țarcul său în timp ce părinții lui se joacă cu el. Inițial, el este văzut ca fiind nefericit și confuz pe măsură ce își petrece timpul cu toate aceste personaje, în toate scenariile descrise.

În ultima parte a videoclipului, RM este văzut față în față cu el însuși. Apoi, lucrurile iau o întorsătură diferită, pe măsură ce se bucură de timpul petrecut cu cei din jur. Videoclipul s-a încheiat cu RM ieșind dintr-o casă ținându-se de mână cu o femeie. Ceea ce pe mine mă duce cu gândul că în sfârșit și-a găsit locul și se simte confortabil, alături de persoana potrivită, cu care pășește către lumină, după atâta timp petrecut într-o stare confuză, aluzie și la titlul albumului său, “Right Place, Wrong Person” (“Locul Potrivit, Persoana Nepotrivită” tr. r.)

Videoclipul melodiei a fost scris, regizat și produs de Lee Sung Jin, care a produs serialul Netflix „Beef”. Are în rol principal Kim Minha, cunoscută pentru rolul din serialul Apple TV+ Pachinko.

Un comunicat de presă notează: „Prin „Come Back To Me”, RM explorează tema centrală a noului album, „corect și greșit”, adâncindu-se în dorința paradoxală de a se aventura în noi teritorii în timp ce dorește să rămână mulțumit în prezent.”

RM a dezvăluit pentru prima dată „Come Back To Me” vara trecută, când a interpretat piesa într-un moment surpriză la concertul colegului său de grup, Suga, din Seul. La acea vreme, el a prezentat piesa ca fiind una dintre favoritele sale din noul său proiect, deși nu avea încă un titlu. RM a scris versurile piesei, în timp ce OHHYUK din trupa sud-coreeană HYUKOH a compus și aranjat piesa, iar Kuo din trupa taiwaneză Sunset Rollercoaster a contribuit la chitară și bas. Cântăreața și compozitorul JNKYRD și San Yawn de la Balming Tiger sunt de asemenea creditați, notează Rolling Stone.

Albumul ce urmează să fie lansat pe 24 mai, “Right Place, Wrong Person”, conține 11 piese și marchează al doilea material discografic solo al lui RM. Comunicatul de presă scrie că materialul explorează „senzații și momente care se potrivesc cu sentimentul de a te simți ca un străin, deplasat”. Primul său album solo, „Indigo”, a fost lansat în decembrie 2022.

RM și colegii săi de grup efectuează în prezent stagiul militar obligatoriu pentru a se reuni ca grup în 2025.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.