GOULaZDacAEX091

RM și-a lansat al doilea album solo, “Right Place, Wrong Person”, împreună cu melodia “Lost!” – videoclipul a fost filmat ÎN ROMÂNIA

Liderul BTS Kim Namjoon, alias RM, a lansat videoclipul mult așteptatului său cântec “Lost!”. Noul album al lui Namjoon, “Right Place Wrong Person”, a fost lansat odată cu acesta.

Videoclipul începe cu doi prezentatori care anunță noua melodie a lui Namjoon în emisiunea lor, The Lost Show, cu RM. Videoclipul arată apoi capul lui Namjoon ieșind dintr-un birou. Apoi, el este prezentat în interiorul unui labirint. Videoclipul progresează pentru a arăta cum Namjoon se află în diferite situații, dar simte că este întotdeauna pierdut, scrie hindustantimes.com. Videoclipul evidențiază, de asemenea, modul în care prezența prietenilor schimbă situația unei persoane și cineva își poate găsi calea înapoi la sine.

Ce face acest videoclip și mai special, mai ales pentru fanii din România, este faptul că videiclipul A FOST FILMAT ÎN ROMÂNIA, la Studiourile Buftea, anul trecut!

“Lost!” este descris ca un cântec pop alternativ despre cei care nu găsesc răspunsuri și sunt pierduți din cauza sentimentelor contradictorii. Versurile exprimă sentimental că, chiar și o astfel de situație ar putea fi în regulă atunci când sunteți alături de prieteni.

În afară de Namjoon, din distribuția videoclipului fac parte și Audrey Kang, David H Lee, Hee Shin, Stephany Yujin, Natalia Bulynia, Taz Singh, Miji Yi, Yasamin Saadati și Kasra Nemati. În timp ce San Yawn este directorul de creație, Aube Perrie este scriitorul și regizorul piesei. Producătorii “Lost!” sunt Two Happy & Rik Green.

Dar lista nu se termină aici! Din echipa de producție face parte și un număr impresionant de români!

Iată lista cu numele românilor și la ce au contribuit aceștia! (Puteți citi lista completă în descrierea videoclipului)

Service Prod Co: Frame 23

Executive Producer: Erfan Saadati

Producer: Oana Maria Ursachi

Gaffer: Ion Palcau

Key Grip: Dodo | Nicolau Bogdan

Production Designer: Studio Augmenta

On-Set VFX Supervisor: Andrei Brovcenco

Local First AD: Mihai Ripan

Second AD: Ilinca Tudorache

Focus Puller: Georgica Ilie

1st AC: Adrian Barsan, Alex Matei

1st AC B Camera: Adrian Ivan

Video Assist: Marius Edu

Best Boy Lighting: Ungureanu Constantin

Electrician: Bujorea George, Stefan Viorel, Stefan Sorin, Sergiu Nani, Andrei Martalog

Best Boy Grip: Mihai Posts

Grip: Coman Robert, Luca Costin

Scissor Lift: Dan Istrate

DIT: Neil Coltofeanu

Production Supervisor: Marcel Ursachi

UPM: Anastasia Coda

Production Assistant: Ciprian Ioanitescu

SFX: Dan Sibisan

SFX Assistant: Slate Marian

Construction Coordinator: Florin Niculae

Construction Company: Kaustik Studio

Art Director: Oana Marinescu

Props Master: Daniel Mihaila

Props: Burlacu Robert-, Paul Liviu Florin, Matei George Daniel, Cernea Gheorghe Dumitru

Stunt Coordinator: Catalin Banghea

Stunt Rigger: Vintileanu Andrei, Budeanu Paul Lucian, Raducanu Stefan Lucian, Niculae Cristian Bogdan

Lights Technician: Andrei Martalog

Sound Engineer: Ionut Geadau

Boom Operator: George Geadau

Technical Supervisor: Radu Stefan Fulga

Key Set PA: Mircea Vasile

PA: Vatafu Daniel

Local Casting: Vali Gheorghe

Behind the Scenes Video: Radu Rusu & Alex Varninschi

Behind the Scenes Photo: Oana Olariu

În ceea ce privește întregul album, “Right Place, Wrong Person”, hypebeast.com laudă firea exploratoare a lui Namjoon, care strălucește în acest material discografic.

Albumul cu 11 piese durează 35 de minute și apare la aproximativ un an și jumătate după debutul solo al vedetei BTS, Indigo. “Right Place, Wrong Person” ia o întorsătură bruscă față de predecesorul său (“Indigo”) în cel mai bun mod posibil și ni-l prezintă extinzându-și foarte mult orizonturile sonice, adaugă hypebeast.com. În timp ce experimentarea devine puțin copleșitoare între piese precum „Nuts” și „out of love”, piesele oferă un omagiu ideal hip-hop-ului psihedelic, alternativ și chiar old school – ultimul dintre care este cel mai evident în cadența și tonul său. Colaborările lui RM cu Little Simz și Moses Sumney la „Domodachi” și “Around the world in a day” confer proiectului inspirație din jazz progresiv și soul/R&B și demonstrează în detaliu că artistul în vârstă de 29 de ani reprezintă o forță de luat în seamă, incitantă și flexibilă.

Mai mult, el se avântă chiar și în sfera rock-rap-ului la piesa„Groin”, canalizând natura agresivă a subgenului pentru a împărtăși propriul său mesaj criticilor nedrepți, precum și sunetele eterice ale melodiei indie „Heaven”, ritmul pop la “Lost!” și R&B pe „Credit Roll” subtil, dar bogat. RM încheie cu single-ul lansat anterior „Come back to me”, o ofertă acustică soft care explodează uimitor într-un imn indie pop al naturii ciclice a vieții. “Right Place, Wrong Person” se dovedește a fi o călătorie sonică atrăgătoare pentru liderul BTS și ar putea servi foarte bine ca o introducere încântătoare pentru cei care încă nu-l cunosc pe Kim Namjoon, concluzionează hypebeast.com.

Chiar dacă albumul a fost oficial lansat, promovarea lui nu s-a încheiat! Vor mai fi publicate alte 3 videoclipuri muzicale, plus un “live video”!

RM și colegii săi de grup servesc în prezent în armata sud-coreeană. Întregul grup plănuiește să se reunească pentru activități în 2025.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.