20240522050103_jung-kyung-ho-01

Jung Kyung Ho revine într-o comedie fantastică uimitoare. Ce rol va interpreta îndrăgitul actor

MBC anunță planurile de difuzare pentru viitoarea dramă “Labor Attorney Noh Moo Jin” și confirmă rolul principal interpretat de Jung Kyung Ho.

MBC a confirmat că Jung Kyung Ho, cunoscut pentru rolurile din “Hospital Playlist”, “Crash Course in Romance” și “Prison Playbook”, va juca în viitoarea lor dramă “Labor Attorney Noh Moo Jin” (traducere literală), hangul 노무사 노무진.

Regizată de Yim Soon Rye și scrisă de Kim Bo Tong, viitoarea dramă este o poveste fantezist-comică despre un avocat care are abilitatea de a vedea fantome. Serialul va purta publicul prin provocările sale de a rezolva diverse probleme.

Jung Kyung Ho va juca rolul avocatului practic și hotărât. El se confruntă cu o situație aproape mortală atunci când colaborează cu un YouTuber pentru a expune corupția din sectorul muncii. Acest incident îl transformă și începe să rezolve problemele de muncă cu ajutorul unei îndrumări supranaturale.

În plus, Seol In Ah, cunoscută pentru interpretările sale din “Twinkling Watermelon” și “Business Proposal”, și Cha Hak Yeon, membru al grupului K-Pop VIXX, care a jucat în seriale precum “Castaway Diva” și “Joseon Attorney”, sunt așteptați să se alăture distribuției, ceea ce va spori entuziasmul din jurul dramei.

Împărtășind detaliile dramei, un reprezentant al MBC a subliniat încercarea serialului de a aborda probleme serioase legate de muncă cu o notă de sensibilitate revigorantă. Reprezentantul a exprimat așteptările echipei de a oferi publicului o dramă captivantă cu care acesta să rezoneze. Serialul explorează în continuare relațiile conflictuale care apar la diverse locuri de muncă.

Producția urmează să înceapă în curând, iar drama este programată să fie difuzată ca serial vineri și sâmbătă, în 2025.

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.