37310931_1867313753325896_5444074165273362432_n

8 Drame palpitante care sunt conduse de răzbunare

Există multe drame de răzbunare și parcă totuși nu sunt destule. Pe lângă fiorul evident al storyline-urilor senzaționale, există, de asemenea, satisfacția de a vedea câștigătorul, sau cel acuzat pe nedrept, lupta împotriva forțelor răului sau poate că ne place să ne îmbrățișăm puțin partea întunecată și să ne imaginăm că suntem cei care caută răzbunarea celor care ne-au nedreptățit.

Aici sunt câteva drame de răzbunare bune, variind de la “Green Rose”din 2005, până la cel mai recent “Defendant”.

1.Green Rose (2005)

Distribuție:  Go SooLee Da HaeLee Jong HyukKim Seo Hyung

Difuzat pe: SBS, 22 episoade

Să începem cu o dramă mai veche dar bună. Lee Jung Hyun (Go Soo) este un bărbat simplu care trăiește o viață obișnuită. Toate acestea se schimbă atunci când într-o zi, tatăl iubitei sale (și președintele unui mare conglomerat) este ucis și el devine principalul suspect. După ce este înconjurat de poliție, Jung Hyun sare de pe un pod și se crede că este mort, dar de fapt trăiește și se află în China. Ani mai târziu, el se întoarce în Coreea, hotărât să-și dezvăluie numele și să descopere adevărul din spatele crimelor.

Go Soo și Lee Da Hae au o chimie electrizantă aici, ceea ce este impresionant având în vedere că personajele lor sunt separate în cea mai mare parte. Practic, cu o cantitate potrivită de romantism, anxietate si dramă, “Green Rose” are componentele potrivite pentru a face vizionarea satisfăcătoare.

2.City Hunter (2011)

Distribuție:  Lee Min HoPark Min YoungLee Joon HyukKim Sang JoongHwang Sun HeeGoo Hara, Chun Ho Jin

Difuzat pe: SBS, 20 episoade

Două gărzi de corp prezidențiale și cei mai buni prieteni fac parte dintr-o echipă care se infiltrează în Coreea de Nord. Lucrurile, din nefericire, merg prost, iar unul dintre ei își sacrifică viața pentru celălalt. Prietenul supraviețuitor, Lee Jin Pyo (Kim Sang Joong), promite să-și răzbune echipa si ia fiul orfan al lui Lee Yoon Sung (Lee Min Ho) să-l crească ca pe al său, antrenându-l în arta luptei.

Câțiva ani mai târziu, Yoon Sung își găsește un loc de muncă la Casa Albastră, si sub numele de cod “City Hunter”, el expune oficialii corupți ai orașului și în același timp se răzbună pentru tatăl său. Aceasta este o dramă ușor de înțeles, cu conflicte foarte strânse, personaje care conduc intriga și cu un amestec potrivit al acțiunii și al inimii!

3.The Innocent Man (2012)

Distribuție: Song Joong KiMoon Chae WonPark Si YeonLee Kwang SooLee Sang Yeob

Difuzat pe : KBS, 20 episoade

Kang Ma Ru (Song Joong Ki) este un student pasionat și promițător de la medicină care decide să ia toată vinovăția asupra sa  pentru femeia pe care o iubește (Park Si Yeon) atunci când este găsită cu un cadavru. El își petrece timpul în închisoare, dar iese un bărbat complet schimbat – cinic si practic mort în interior.

Atunci când căile sale se intersectează din nou cu cele ale femeii, el decide să se răzbune pe ea, chiar mergând atât de departe încât să manipuleze pe oricine altcineva să o facă. “Innocent Man” este o dramă bună de urmărit, cu dezvoltări satisfacatore de caracter pentru aproape toate personajele, chiar și cele periferice.

4.Secret Love (2013)

Distribuție:  Ji SungHwang Jung EumBae Soo BinLee Da Hee

Difuzat pe: KBS, 16 episoade

Când iubita chaebol-ului Jo Min Hyuk (Ji Sung) moare lovită de o masină, el devine obsedat să distrugă persoana din spatele volanului. În acest sens, secretele încep să se dezvăluie, incluzând dar fără a se limita la faptul că femeia urmărită pentru accident, Kang Yoo Jung (Hwang Jung Eum), a luat de fapt vina iubitului ei asupra sa și nu a fost ea cea care conducea.

Această dramă devine foarte întunecată în unele locuri și, în mod sincer, ar putea fi făcute argumente cu privire la natura îngrijorătoare a romantismului, dar nu există nicio îndoială că aceasta este o poveste care dă  dependență.

5.Golden Cross (2014)

Distribuție:  Kim Kang WooLee Si YoungUhm Ki JoonHan Eun Jung, Jeong Bo Seok

Difuzat pe: KBS, 20 episoade

Procurorul Kang Do Yoon (Kim Kang Woo) devine, fără voie, prins în focurile încrucișate ale “Golden Cross”, o societate care are conexiuni indepărtate (și secrete) în lumea financiară. Când tatăl său este învinovățit pentru moartea surorei sale mai mici, Do Yoon se îmbarcă într-o călătorie pentru a-l distruge pe omul din spatele tuturor. “Golden Cross” ne dă multă acțiune (și poveste) în primul episod, fără vreo descriere. In rest,drama, păstrează mereu povestea incărcată și este cu siguranță una pe care ar trebui să o vedeți!

6.Gunman in Joseon (2014)

Distribuție:  Lee Joon GiNam Sang MiJeon Hye BinHan Joo WanYu Oh Seong

Difuzat pe: KBS, 22 episoade

Aceasta este o poveste de răzbunare a unui bărbat care devine erou. Park Yoon Kang (Lee Joon Gi) este fiul unui spadasin legendar, dar alege în schimb să-și trăiască viața îmbrățișând multe vicii. Lucrurile iau o întorsătură bruscă atunci când tatăl său este ucis și el este forțat să se ascundă în Japonia. Când se întoarce în Coreea, pune deoparte sabia în favoarea celei mai moderne arme și pornește să-și caute răzbunarea.

În afară de distribuția minunată și cinematografia frumoasă, perioada de timp însăși este o loterie, așa cum este stabilită într-un moment în care progresul și schimbarea sunt iminente și se înfruntă cu un impuls interesant.

7.Monster (2016)

Distribuție:  Kang Ji HwanSung YuriPark Ki WoongClaudia KimJo Bo AhLee El,  Lee Gikwang

Difuzat pe : MBC, 50 episoade

Tânărul moștenitor Lee Guk Cheol (Kang Ji Hwan, versiunea mai tânără este jucată de Lee Gikwang) pierde totul într-un accident de mașină – părinții, moștenirea și chiar viziunea. El promite să se răzbune pe cei care au provocat accidentul, mergând până la schimbarea aspectului și adoptarea unei noi identități.

Acesta este o drama „monstru”, care cuprinde 50 de episoade, cu multe personaje și la fel de multe însemnări ascunse. Este uneori dificil să urmăriți cine ce face și cui, însă chiar merită!

8.Defendant (2017)

Distribuție: Ji Sung, Uhm Ki Joon, Kwon YuriOh Chang SeokUhm Hyun KyungKim Min Seok

Difuzat pe: SBS, 18 episoade

Park Jung Woo (Ji Sung), un procuror condamnat, este închis pentru uciderea soției și fiicei sale. Cu toate acestea, în timp ce la început suferă de pierderea memoriei, el încearcă sa pună împreună evenimentele din noaptea morții lor și își dă seama că există alte forțe în joc. Hotărât să găsească persoana responsabilă de distrugerea familiei sale, Park Jung Woo decide să iasă din închisoare și să caute dreptate.

Cu toate straturile de nuanță și vulnerabilitate, acestea sunt cu adevărat fenomenale și ridică drama de la bun la extraordinar!

La care dintre aceste drame v-ați uitat și care dintre favoritele dumneavoastră nu au fost trecute pe listă?

Sursa: soompi.com

Autor: Mădălina Dima




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.