Lee Tae Ri își va face debutul la Hollywood jucând în filmul “Anastasia”

Se pare că actorul  Lee Tae Ri (cunoscut anterior ca Lee Min Ho), își face apariția în filmul “Anastasia”.

Agenția sa, Starhaus Entertainment, a declarat: “Lee Tae Ri a jucat în rolul unui prinț asiatic numit Prințul Lee, în filmul ‘Anastasia’, terminând filmările în America.”


Acesta este o producție Hollywoodiană realizat după animația cu același nume din 1997. În film este vorba despre familia Romanov ce este amenințată de Lenin, iar în 1988 scapă printr-un portal, întâlnesc o fată ameicancă și devin apropiați de ea.

Anastasia este jucată de Emily Carey, care a apărut în filme, precum “Tomb Rider” și “Femeia Fantastică”. Amiah Miller, care a apărut în “Planeta Maimuțelor: Războiul”, joacă rolul fetei americance care a se împrietenește cu Anastasia, iar Brandon Routh, din filmul “Superman Revine” și serialul “Legends of Tomorrow”, joacă în rolul tatălui Anastasiei.

Lee Tae Ri, care a fost nevoit să spună toate replicile în engleză și să depună mult efort în acest film, a declarat: “Deși este o apariție specială, să am posibilitatea de a juca într-un film de la Hollywood a fost o experiență bună și unică și o oportunitate de a încerca noi provocări. Chiar dacă mi-am făcut multe griji, am reușit să termin filmările cu bine, datorită bunătății actorilor.”


Cu experiențele pe care actorul le-a dobândit prin apariția constantă în diverse filme, Lee  Tae Ri a muncit din greu pentru a străluci. Ca rezultat, echimapjul de producție a surprins acea parte plină de pasiune a actorului, care l-a ajutat să joace într-un film de la Hollywood. Faptul că Lee Tae Ri, care timp de 20 de ani s-a numit Lee Min Ho, și-a schimbat numele și a început a doua etapă din noua sa viață  înseamnă că se va concentra pe cariera sa ca actor.

Lee  Tae Ri continuă să apară în producții străine, cum ar fi: filmul chinezesc “Mystery Fighter” și celălalt film al său, “The Bitter Sweet”, care va fi lansat în Singapore, Taiwan, China și multe altele. De asemena, acesta filmează pentru noul serial “Coffee, Do Me a Favor” (nume literal).

Surse: soompi.com, genie.co.kr

(Traducerea: Elena Radulescu)
There are 2 comments

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Bravo lui. Este si succesul lui si dar si succesul cinematografiei coreene. Sa fie intr-un ceas bun aceasta experienta la Hollywood.

  2. Cristescu P. Radu

    Lee Tae Ri cred ca jucat de la inceput sub acest nume pentru ca numele lui de nastere(n 1993) este Lee Min Ho si pe care nu-l putea folosi pentru ca exista un alt actor foarte cunoscut, mai in varsta ca el, cu numele Lee Min Ho (n 1987).
    Datele le-am luat de pe “asianwiki”. Daca nu-i asa, imi cer scuze.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.