song-joong-ki-jeon-yeo-bin-and-2pm-taecyeon-confirmed-to-play-the-lead-roles-in-tvns-vincenzo

Song Joong Ki și Jeon Yeo Bin se alătură lui Taecyeon într-o nouă dramă

Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin și Taecyeon din 2 PM vor fi protagoniștii unei noi drame la postul coreean tvN.

Drama viitoare de la tvN se va numi „Vincenzo” și va spune povestea unui avocat italian și consilierului mafiei Vincenzo Cassano. El se mută în Coreea din cauza unui conflict în cadrul organizației sale și se implică cu durul avocat Hong Cha Young. Împreună, fac dreptate dar folosesc metode utilizate de răufăcători. Drama va aduce curiozitate spectatorilor, în timp ce eroii întunecați încearcă să lupte cu adevărații răufăcători care nu pot fi doborâți folosind metode legale.

Song Joong Ki And Jeon Yeo Bin Confirmed For New tvN Drama Along With 2PM’s Taecyeon

Regizorul Kim Hee Won , cel care a realizat și dramele „Money Flower” și „The Crowned Clown” îți va unii forțele cu scenaristul Park Jae Bum ( care a scris anterior scenariul pentru „Good Manager” și „Fiery Priest”) pentru a crea noua dramă „Vincenzo”.

Song Joong Ki îl va juca pe avocatul italian și consilierul mafiei Vincenzo Cassano, care este de origine coreeană și a fost adoptat de o familie italiană la o vârstă fragedă. Dotat cu abilități de negociere și carismă inegalabile, Vincenzo Cassano trăiește pentru răzbunare. El descoperă o organizație de răufăcători o dată sosirea sa în Coreea și va ajunge să rezolve probleme atunci când se alătură lui Hong Cha Young, un avocat care este dispus să facă orice pentru a câștiga un caz.

Interpretat de actrița Jeon Yeo Bin, Hong Cha Young este avocatul nr. 1 de la cel mai bun cabinet de avocatură Woosang din Coreea. Ea este mai atentă la cât de avantajoasă sau dezavantajoasă este o situație în care se află cineva, decât dacă sunt persoanele respective sunt bune sau rele. Ea începe să se schimbe după ce îl întâlnește pe Vincenzo Cassano.

Taecyeon din trupa 2PM , care a fost confirmat anterior pentru a juca în această dramă, va prelua rolul lui Jang Jun Woo, un stagiar chipeș și inteligent la o firmă juridică, care are experiență în viața în străinătate. El se definește printr-un zâmbet lipsit de griji și o personalitate ușor stângace și ciudată. Are încredere absolută în avolcatul Hong Cha Young, seniorul său la serviciu, iar apariția lui Vincenzo Cassano declanșează spiritul său competitiv.

Echipa de producție a acestei drame a declarat: „Vincenzo” este o comedie neagră despre eroii întunecați care pedepsesc „răul” folosind căile răufăcătorilor. Sinergia dintre personajele unice este la fel de crucială pentru dramă ca tema creativă și intriga sa dinamic. Gama perfectă de actori care vor maximiza trăsăturile fiecărui personaj și le vor aduce la realitate este acum completă. Rugăm publicul spectator să aștepte cu nerăbdare această dramă. ”

Potrivit publicației Ilgan Sports, distribuția dramei include, de asemenea, pe actorii Yang Kyung Won, Kim Yeo Jin și Kwak Dong Yeon, dar ți mulți alții. Totodată, presa a raportat că actorii s-au adunat pentru prima lectură a scenariului pe data de 9 august.

Trebuie să vă mai spun că vom mai avea ceva timp de așteptat până să vedem drama „Vincenzo”, deoarece ea va avea premiera abia în prima jumătate a anului 2021.

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.