EeaCnIZXkAEZfIL

Viața, ca un portativ: “Do Do Sol Sol La La Sol” – marea premieră pe 7 octombrie

]nceputul lunii octombrie ne aduce în atenție o nouă dramă coreeană cu un subiect interesant și actori foarte îndrăgiți în distribuție. Vorbim despre o dramă cu un nume sonor, ca un portativ muzical, ale cărei teasere ne-au captat imediat atenția. Când furtunoasă, când calmă, cu note amuzante, situații inedite sau chiar ușor absurde, așa este și „Do Do Sol Sol La La Sol/도도솔솔라라솔”, noua dramă a celor de la KBS2, scrisă de Oh Ji-Young, care ni-i aduce împreună pe micul ecran pe Go Ara și Lee Jae-Wook. Serialul programat inițial să aibă premiera în luna august a fost reprogramat pentru data de 7 octombrie, urmând să aibă cel mai probabil 32 de episoade (ce urmează a fi confirmate) și să fie difuzat până la data de 26 noiembrie, câte două episoade pe zi (miercurea și joia – ora locală 21:30).

Programată inițial să aibă premieră pe 26 august 2020, producția a fost oprită din cauza unui focar de COVID-19 descoperit în rândul membrilor din distribuția secundară. Filmările s-au reluat ulterior, la data de 1 septembrie.

Drama spune povestea lui Goo Ra-Ra (Go Ara), o pianistă cu o personalitate strălucitoare. Circumstanțe neprevăzute au determinat-o să ajungă în faliment, iar acum nu are nimic și este frustrată de situația ei.

De celaltă parte, lui Sun Woo-Joon (Lee Jae-Wook) nu-i prea pasă ce cred oamenii despre el și, deși poate părea un tip rece, are o inimă caldă. Este un spirit liber și nu are un vis sau un obiectiv clar legat de viața sa. El câștigă numai atâția bani cât îi sunt necesari traiului de zi cu zi, făcând joburi part-time.

Goo Ra-Ra și Sun Woo-Joon se întâlnesc la o mică academie privată de pian numită LaLa Land, dintr-un sat.

Distribuție

Go Ara/고아, cunoscută mai degrabă cu numele de scenă Ara (아라), este o actriță sud-coreeană în vârstă de 30 de ani, pe care publicul român a putut să o remarce, de-a lungul timpului, în mai multe K-drame. Personal, mi-a plăcut mult rolul din serialul „Black” (OCN/2017) – Ha-Ram, însă actrița a jucat, printre altele, și în Haechi” (SBS/2019) – Yeo-Ji, „Hwarang” (KBS2/2016-2017) – A-Ro, You’re All Surrounded  (SBS/2014) – Eo Soo-Sun, Reply 1994 (tvN/2013) – Sung Na-Jung și „Who Are You? (2008) – Son Young-In.

În vârstă de 22 de ani, Lee Jae-Wook/이재욱 mi-a atras atenția în drama „Extraordinary You” (MBC / 2019), unde l-a interpretat pe Baek Kyung, rol ce i-a adus premiul pentru Best New Actor  la ediția din 30 decembrie 2019 a MBC Drama Awards.

Actorul a jucat însă și în recentul serial difuzat de canalul JTBC – „When the Weather is Fine” (JTBC/2020) – Lee Jang-Woo, „Search: WWW”   (tvN/2019) – Seol Ji-Hwan și „Memories of the Alhambra  (tvN/2018-2019) – Marco Han.

Încadrat în genul comedie, music, romanță, “Do Do Sol Sol La La Sol/ 도도솔솔라라솔 “ va avea premiera pe 26 august, ultimul episod fiind programat pentru data de 22 octombrie. Serialul are 32 de episoade (ce urmează a fi confirmate), urmând să fie difuzate două episoade pe zi în zilele de miercuri și joi, așa cum am spus și mai sus.

Eu, una, abia îl aștept, așa că vă invit să îl treceți pe lista serialelor #devazut!

Pentru a vă face o idee, iată și unul dintre trailerele oficiale:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.