d85b7da862fc4b09a57967af5136e0c9

Yoo Teo va fi protagonistul unui film de la Hollywood produs de compania care a realizat pelicula de succes ”Minari”

 

Foto: Soompi

De curând, am aflat că un nou actor se pregătește să ajungă la Hollywood. Este vorba despre Yoo Teo, un actor poate nu este  atât de cunoscut ca alții, dar despre care pot să vă spun că are 40 de ani și s-a născut în Germania. Până în acest moment, el a apărut în câteva filme , dar și în serialele:

Mai exact, pe data de 3 august, a fost confirmată vestea că Yoo Teo va juca rolul protagonistului în următorul film numit “Past Lives”, despre care se știe că va fi produs și distribuit de A24, compania care a produs și filmele de succes “Minari” și “Moonlight”, potrivit Soompi.

Noul proiect, în care A24 și CJ ENM  vor investi, va fi scris de regizoarea Celine Song. Yoo Teo va juca alături de Greta Lee din „Russian Doll” de la Netflix și din filmul „Sisters”.

Despre pelicula “Past Lives”  se știe  că va urmări povestea de dragoste dintre un bărbat și o femeie, care s-au întâlnit în Coreea ca iubiți când erau tineri,  dar mai apoi se reunesc după ce au devenit adulți. Christine Vachon și Pamela Koffler de la Killer Films vor participa la producție, iar John Magaro a fost, de asemenea, confirmat pentru un rol secundar.

Vreau să vă mai spun că anterior, Yoo Teo a fost invitat Festival Internațional de Film de la Cannes, ediția 71  pentru interpretarea sa în filmul rus numit “Summer” . El a fost deja lăudat la nivel mondial pentru rolul său detaliat în rolul eroului muzical al Rusiei, Viktor Tsoi. Ulterior, Yoo Teo a jucat în filmul coreean „Vertigo”. În prezent, el joacă în emisiunea de la postul tvN numită  „Honeymoon Tavern”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.