1c5b829c272645f5be25bf3a85eb5ab1

3 motive interesante de urmărit la noul serial romantic „Check Out The Event” în care joacă Minah și Kwon Hwa Woon

Să ne pregătim de o poveste de dragoste unică cum se pare că nu am mai văzut până acum!

Drama „Check Out The Event”, cel mai nou proiect al postului coreean MBC, este un serial cu temă romantică ce îi are ca protagoniști pe 2 foști iubiți care câștigă o excursie pentru cupluri la o loterie la care se înscriseseră chiar înainte să se despartă. Pentru a merge în călătorie, ei decid să adopte pretextul de a fi încă împreună pe durata sejurului în insula Jeju alături de alte 2 cupluri.

Minah din trupa Girl’s Day va fi protagonista feminină în rolul lui Ha Song Yi, supraveghetoare la o grădină botanică și care trece printr-o perioadă grea după despărțirea de iubitul său și încheierea unei relații de lungă durată, în vreme ce rolul masculin principal va reveni lui Kwon Hwa Woon, care va intra în pielea fostului, Park Do Kyun, liderul sensibil și solistul unei trupe de muzică indie. De asemenea, An Woo Yeon va juca rolul ghidului lor pe nume Seo Ji Kang, un personaj ce va dezvolta o afinitate pentru Ha Song Yi pe măsură ce călătoria se desfășoară.

Foto: Soompi

Ținând cont de faptul că premiera  acestei drame  va fi în câteva zile, în continuare sunt prezentate 3 motive pentru care nu trebuie să ratați această dramă:

  1. O abordare realistică asupra subiectelor — iubire și despărțire

         Aflându-se în direct contrast cu poveștile de dragoste idealistice și ce par perfecte din cadrul multor altor seriale, „Check Out The Event” va înfățisa un punct de vedere mult mai realist asupra relațiilor de iubire. În schimbul începuturilor pline de entuziasm și fluturi în stomac specifice unei povești de dragoste dintre doi tineri, povestea povestea  drameide față debutează cu realitatea crudă a unei despărțiri oarecare.

După ce Park Do Kyun o ia prin surprindere pe Ha Song Yi, părăsind-o, aceasta, cu inima frântă, nu vrea să accepte că relația este  terminată. Atunci când câștigă excursia gratuită pentru cupluri, ea începe să o considere o ocazie bună pentru  a-și câștiga iubitul înapoi.

Pe măsură ce spectatorii  vor fi martori la cum Ha Song Yi îndură urmările despărțirii,  în același timp, ei vor putea fără îndoială să privească la propria experiență și să găsească elemente comune cum ar fi durerea, freamătul dar și hotărârea de împăcare și recâștigarea  fostei iubiri.

  1. Poveștile celorlalte cupluri

          În ciuda faptului că toate cele trei cupluri din călătorie par să aibă relații perfecte la suprafață, cu toții suferă în secret de mai  multe probleme.

Mai exact, cuplul de Youtuberi format din Song Jong Ho ( rolul jucat de Lee Jin Hyuk din trupa  UP10TION) și din Noh Hyo Jung (jucată de Nam Kyu Hee), care sunt amândoi dansatori, se confruntă cu faptul că unul dintre ei pare să fie mult mai implicat în relație decât celălalt.

Între timp, Hyun Kyung Mi (rol jucat de Kim Young Sun) și Kang Jae Nam (Kim Hee Chang), singurul cuplu căsătorit din excursie, se simt mai mult recunoscători unul altuia decât să fie îndrăgostiți.

Toate cele trei cupluri pleacă spre insula Jeju cu o mulțime de sentimente reprimate, urmând ca timpul să fie cel ce va stabili  care va fi cursul relațiilor lor.

 

  1. O călătorie virtuală în insula Jeju

Actiunea „Check Out The Event” are loc pe superba insula coreeană,  Jeju, lăsând peisajul de vis să se îmbine cu distribuția atractivă și va  crea  multe momente demne de văzut și revăzut în detaliu.

Nu numai că drama va spune o poveste captivantă dar și decorul magnific va oferi privitorilor șansa de a vizualiza o vacanță idilică în unul din cele mai frumoase locuri din Coreea de Sud. Cum vor reuși protagoniștii să își clarifice sentimentele, prin ce încercări vor trece,  dar și ce locuri minunate vor găsi în Jeju, vom descopri noi cu fiecare episoad din această dramă.

La final, vă mai spun că „Check Out The Event” are premiera pe 14 August și va fi disponibilă cu subtitrare pe platforma Viki.

Voi ce părere aveți despre această dramă?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.