20170413_parkyoochun_instagram

Park Yoochun câștigă premiul pentru „Cel mai Bun Actor” la un festival de film internațional

Zilele acestea am primit  încă o veste bună. În caz că vă era dor de Park Yoochun  vă spun că acesta și-a reluat cariera de actor și munca sa a lăsat o impresie foarte bună. De curând chiar a fost răsplătit pentru prestația sa din ultimul film cu premiul pentru Cel mai bun actor”  la un festivalul de film internațional, potrivit unui comunicat SBS.

Foto: dailynaver

Pe 5 august „Las Vegas Film Awards” a anunțat că Park Yoochun a câștigat premiul   „Cel mai bun actor” pentru filmul său „Dedicated to Evil”. Despre „Dedicated to Evil”  vreau să vă zic este un film independent despre un bărbat care a pierdut totul într-o clipă și o femeie care nu are nimic de pierdut de la început. Cei doi  ajung să se întâlnească și se confruntă reciproc cu viețile lor disperate. Park Yoochun a fost ales ca personajul principal numit  Taehong și a încheiat filmările în  luna martie.

Este pentru prima dată când Yoochun apare într-un film după o pauză de 4 ani de la ultimul său film „Lucid Dream” (2017) și după rolul principal în „Sea Fog” (2014).

În acest timp, Park Yoochun a fost acuzat că a folosit metamfetamină în 2019 și a fost condamnat la 19 luni de închisoare cu 2 ani de probă. El a negat, inițial acuzațiile de consum de droguri și  chiar și-a anunțat retragerea  din industrie atunci când acuzațiile au fost confirmate. Totuși a revenit asupra deciziei sale și și-a  reluat activitățile anul trecut.

Foto: dailynaver




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.