dummy

Au fost lansate posterele oficiale pentru drama despre idoli “Let Me Be Your Knight”

Următoarea dramă de la postul coreean SBS a lansat de curând posterele principale înainte de marea premieră. Este vorba despre drama  care ava aduce în prim plan  idolii kpop, “Let Me Be Your Knight”. O dată cu noile imagini am mai aflat și noi unele detalii.

Mai exact, dramă “Let Me Be Your Knight” este o nouă dramă romantică plină de celebrități  despre o trupă populară de idoli numită LUNA și o femeie care se preface a fi medic și care ajunge, în mod neașteptat, să locuiască  în căminul lor pentru a trata un membru care are o anumită particularitate, este  somnambul.

Această dramă ne duce în vedere tinere talente, încrucât în distribuția ei se află idoli cunoscuți din industrie. Mai exact, Lee Yun Young din trupa U-KISS îi va da viață liderului trupei LUNA, pe nume Yoon Tae In, apoi JR din NU’EST va juca rolul basistului Lee Shin, Kim Dong Hyun  din AB6IX va apărea în rolul membrului Woo Ga On care cântă la clape, fostul membru al trupei Wanna One, Yoon Ji Sung  va fi toboșarul trupei Kim Yoo Chan și Jang Dong Joo va fi vocalistul secundar pe nume  Seo Woo Yeon.

În același timp o vom descoperi și pe actrița Jung In Sun care va juca rolul unui ghid turistic, devenit medic în mod fraudulos, In Yoon Joo. Printr-o întâmplare neprevăzută ea care ajunge să se mute cu membrii trupei sub pretexte false.

În posterele lansate recent putem vedea o atmosferă distractivă, jucăușă, care sugerează haosul care va urma o dată ce In Yoon Joo se va muta cu membrii trupei. Într-un afiș,  membrii LUNA își țin instrumentele invers în timp ce râd puternic împreună, ei fiind plasați  deasupra clapelor de pian uriașe.

Pe ambele postere  se poate vedea un mesaj care spune: „Pentru tine, cel care nu mai poți adormi ușor în seara asta”.

Vă mai spun că drama “Let Me Be Your Knight” este programată să înceapă în câteva zile, mai exact pe 7 noiembrie. De foarte mult nu am mai văzut o dramă cu așa mulți idoli reuniți,  așa că eu sper că va fi distractiv de urmărit.Voi ce părere aveți?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.