dummy

Noua dramă cu Jisoo (BLACKPINK) și Jung Hae In, “Snowdrop” dezvăluie data premierei și un nou poster

„Snowdrop” cea mai nouă dramă în care protagoniștii sunt Jung Hae In și Jisoo din trupa BLACKPINK și-a dezvăluit data premierei și a lansat un nou poster astăzi.

Având o acțiunea plasată în 1987, în Seul, viitoarea dramă “Snowdrop” care va fi difuzată de postul coreean JTBC spune povestea de dragoste emoționantă a studenților universitari Su Ho și Young Ro. Jung Hae In  îi va da viață studentului de elită  pe nume Su Ho, care apare dintr-o dată într-o zi într-un cămin universitar pentru femei într-o stare rea și sângerând. În același  timp, Jisoo este Young Ro, un student la universitatea pentru femei care  decide să îl ascundă și îi îngrijește rănile în timp ce se confruntă cu pericolul de a fi supravegheată atent.

Foto: Soompi

În nou poster dezvăluit pe data de 9 noiembrie îi putem vedea pe Su Ho și Young Ro stând împreună sub lumina caldă a soarelui. Su Ho privește în depărtare, în timp ce Young Ro îl privește cu ochi iubitori. Posterul surprinde începutul tineresc al relației lor, în timp ce fețele lor arată indicii care ne aduc aminte de entuziasmul primei iubiri. O floare de ghiocel în prim plan are tulpina între cei doi  și adaugă o atmosferă romantică imaginii de ansamblu. Dar, în același timp, modul în care Su Ho nu întâlnește privirea lui Young Ro indică o anumită tensiune, care este chiar amplificată de mesajul de pe poster care spune: „Nu trebuie să fii prins. La fel în dragostea și destin”.

Această dramă este  foarte așteptată de fani nu numai din cauza distribuției, ci pentru că „Snowdrop” este  creația scriitorului Yoo Hyun Mi și a regizorului Jo Hyun Tak, cei doi au lucrat anterior împreună la drama de succes „SKY Castle”.

Alți membri ai distribuției includ nume importante din industrie precum Yoo In Na, Jang Seung Jo, Yoon Se Ah, Kim Hye Yoon și Jung Yoo Jin.

Cu ocazia lansării posterului, producătorii au mai  anunțat că drama va avea premiera pe 18 decembrie. Ca o completare, ea va fi disponibilă și pe platforma nouă Disney+ care se va lansat oficial pe 12 noiembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.