dummy

Seo Kang Joon se va înrola în armată în noiembrie

Iată că a venit ziua să vă dau această veste. În aceste zile actorul Seo Kang Joon se pregătește să înceapă armată, stagiu obligatoriu pentru bărbații din Coreea de Sud.

Pe data de 8 noiembrie, un reprezentant din industrie a spus: „Seo Kang Joon se înrolează ca soldat în serviciu activ pe 23 noiembrie”.

Seo Kang Joon to Possibly Star in New Drama 'Zero' | KDramaStars

Foto: KDramaStars

Ca răspuns la această veste, agenția actorului a lansat următoarea declarație:

Bună ziua, aici este Man of Creation 

Seo Kang Joon se înrolează pe 23 noiembrie pentru a-și îndeplini serviciul obligatoriu în armată. Pentru siguranță și pentru a preveni răspândirea COVID-19, nu va avea loc niciun eveniment oficial în acest sens. Locul și ora la care se va face înrolarea acestuia nu vor fi dezvăluite, așa că vă solicităm înțelegerea voastră în această privință.

Vă rugăm să arătați susținerea pentru ca Seo Kang Joon să își poată îndeplini serviciul militar obligatoriu în condiții bune.

Vă mulțumim!

Foto Kstartrend.com

Vreau să vă mai spun că până acum actorul a fost extrem de activ. El a a finalizat filmările pentru noua sa dramă „Grid” și noul film „Happy New Year”, ambele programate să fie lansate în 2022.

Prin urmare, Seo Kang Joon va “întâlni” cu telespectatorii din întreaga lume prin drama „Grid” difuzată de Disney+  chiar  anul viitor. S-a spus până acum că drama „Grid” (regia semnată de Regan, scenariul de Park Cheol-hwan și Lee Soo-yeon) este un thriller de urmărire cu mult mister. Va prezenta relația dintre un ofițer de poliție și un detectiv care descoperă adevărul despre existența misterioasă care a salvat omenirea de o criză majoră.

Deși încă se lucrează la drama, “Grid” este un proiect care se bucură deja de atenție mare din interiorul și din afara cercurilor radiodifuzorului pentru că scriitorul Lee Soo-yeon, care a deschis un nou orizont în gen cu producția „Secret Forest” și regizorul Regan, care a arătat o direcție ascuțită prin intermediul filmului „God’s Strike: The Devil”, lucrează împreună de această dată. Seo Kang Joon, care până acum a arătat diverse personaje încercând să se transforme în fiecare rol din proiectele sale, va juca rolul lui Kim Sae-ha, un angajat al Biroului de Management care urmărește cu ardoare să descopere adevărul.

Cam atât momentan, noi îi dorim toate cele bune lui Seo Kang Joon, să își ducă la îndeplinire cu bine stagiul militar și să se întoarcă sănătos! Așteptăm cu nerăbdare și noua lui dramă „Grid”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.