Eternals

Ma Dong Seok și Angelina Jolie vorbesc despre „Eternals”, despre cum a fost cooptat de Marvel și multe altele

Ma Dong Seok a povestit despre experiența sa la noul film Marvel „Eternals“!

 

Pe 22 octombrie, starul a vorbit despre viitorul său film de la Marvel Studios „Eternals”, în care îl va juca pe supereroul Gilgamesh, în timpul unei conferințe de presă online.

Exprimându-și afecțiunea profundă pentru colegii săi, printre care Angelina Jolie și Salma Hayek, Ma Dong Seok a spus: „M-am întâlnit cu ceilalți actori doar o dată sau de două ori înainte de a începe filmările, dar foarte repede am devenit ca o familie. La fel ca prietenii buni sau membrii familiei, am fost întotdeauna atenți unul față de celălalt pe parcursul filmărilor.”

„A fost o experiență uimitoare”, a continuat el, „și cred că acele elemente au fost surprinse și în film.”

Descriind cum a fost Salma Hayek pe platoul de filmare, Ma Dong Seok a remarcat: „Este ca o soră mai mare si are grijă de oameni. In film are rolul unui lider, dar este și o persoană care este ca un lider în viața reală.”

Cât despre Angelina Jolie, actorul s-a entuziasmat: „Este o persoană incredibilă și o actriță uimitoare. Este, de asemenea, o persoană foarte bună. Este foarte atentă cu ceilalți și a făcut posibil ca ceilalți actori să se comporte confortabil.”

„Sunt în industrie de mult timp”, a continuat el, „și Angelina Jolie este un superstar global, dar am simțit că eram prieteni care ne cunoșteam de mult timp și filmam împreună pentru prima dată după mult timp.”

 

El a adăugat: „Am fost atât de recunoscător doar pentru faptul că Angelina Jolie mi-a spus că mi-a văzut lucrările anterioare și că este o fană. Cred că acele aspecte [ale dinamicii noastre] apar pe ecran ca o chimie bună.”

 

Angelina Jolie a avut o apariție surpriză în timpul conferinței de presă, alăturându-se lui Ma Dong Seok pe ecran și oferindu-i o îmbrățișare puternică.

 

„[Lucrul cu Ma Dong Seok] a fost ca un vis”, a spus actrița americană. „Eram deja un fan, iar filmarea împreună a scenelor de acțiune a fost o experiență de necrezut.”

La un alt moment al conferinței, Ma Dong Seok a vorbit despre modul în care a fost ales de Marvel Studios.

 

„În urmă cu aproximativ șase ani, după ce „Train to Busan” a devenit cunoscut în străinătate, am început să primesc o mulțime de oferte de la Hollywood”, a explicat el. „Am primit oferte pentru filme de acțiune și alte filme cu supereroi, dar pentru că lucram la o mulțime de proiecte în Coreea, momentul nu a venit niciodată.”

În urmă cu câțiva ani, directorul de casting al Marvel mi-a oferit rolul lui Gilgamesh în „Eternals” și a spus: „Sper cu adevărat că veți încerca””, își amintește Ma Dong Seok. „După aceea, am vorbit cu regizoarea Chloe Zhao și cu producătorul Nate Moore prin videoconferință.”

„Nu am audiat pentru rol”, a explicat el mai târziu. „Când am vorbit, Chloe văzuse deja câteva dintre filmele mele și terminase de analizat [dacă eram potrivit pentru rol]. În timp ce a creat personajul, ea l-a adaptat cu adevărat la imaginea mea, la personajele pe care le jucasem în alte filme, la tipul de exerciții pe care le fac de mult timp și la stilul meu de acțiune în stil box. Sunt atât de recunoscător că m-am alăturat distribuției și o consider o onoare.”

„Eternals” va avea premiera în Coreea pe 3 noiembrie și în Statele Unite pe 5 noiembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.