dummy

Lee Jin Wook o caută pe Kwon Nara mai presus de secole în cel mai nou teaser al dramei “Bulgasal”

Viitoare dramă de la postul coreean tvN a lansat, de curând, un al doilea filmuleț promo pentru a stârni și mai mult curiozitatea fanilor.

Cum am mai spus și anterior „Bulgasal” va fi o dramă fantastică în care protagoniști  sunt Lee Jin Wook și Kwon Nara. Actorul Lee Jin Wook va avea rolul Dan Hwal, un bulgasal, mai exact o creatură mitică care nu poate muri sau îmbătrâni vreodată. El a fost om acum 600 de ani. Kwon Nara joacă rolul Min Sang Woon, o femeie care se reîncarnează din nou și din nou în timp ce fuge de bulgasal, dar are capacitatea de a-și putea aminti toate viețile ei anterioare.

Totodată în această dramă, frumușelul Lee Joon joacă rolul lui Ok Eul Tae, o figură misterioasă, iar Gong Seung Yeon va fi Dan Sol, soția lui Dan Hwal din urmă cu 600 de ani. Alți membri ai distribuției sunt: Jung Jin Young, Park Myung Shin și Kim Woo Seok membrul trupei kpop UP10TION.

Lee Jin-wook and Kwon Nara to lead in tvN's 'Bulgasal' @ HanCinema

Foto: HanCinema

În acest nou teaser, îl putem vedea pe Lee Jin Wook rătăcind pe străzile orașului cu o figură misterioasă purtând glugă și urmărind  parcă o umbră. Se aude vocea lui pe fundal care spune: „De atâta timp, am rătăcit în timp ce te căutam”. Apoi el își ridică fața și este transportat înapoi, cu 600 de ani în urmă, pe când era om. Kwon Nara apare și ea în teaser, mai întâi în rochie modernă și apoi într-o rochie roșie aprinsă, ca un personaj din urmă cu 600 de ani. În acest fel putem să vedem o mică parte din întâlnirea fatidică dintre cele două personaje ale lor. Legenda de la final pune în prim plan următorul mesaj: „Povestea unei relații triste, dar frumoase, a unui bărbat care nu poate muri sau nu poate fi ucis”.

Acum vă invit și pe voi să priviți noul teaser chiar mai jos.

 

A venit momentul să vă spun că avem și o dată a premierei stabilită. Inițial am crezut că această dramă va fi lansată abia anul viitor, dar se pare că m-am înșelat. Producătorii au anunțat că dramă fantastică, foarte așteptată de fani  “Bulgasal” va avea premiera chiar mai repede, pe data de 18 decembrie anul acesta.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.