dummy

Shin Hye Sun și Lee Jun Young (U-KISS), protagoniști într-un film adaptat după un webtoon

Ei bine da, ați auzit bine, actrița Shin Hye Sun și Lee Jun Young din trupa U-KISS au fost confirmați să fie protagoniștii unui nou film.

Pe data de 12 noiembrie a venit confirmarea acestei vești  din partea echipei de producție și câteva infirmații despre acest nou proiect. Este vorba despre un film numit “Brave Citizen” (ar putea fi un titlu provizoriu).

Shin Hye-sun, Lee Jun-young to star in new action movie

Foto: KoreaTimes

Având la bază webtoon-ul cu același nume, „Brave Citizen” va spune povestea plină de acțiune a eroului So Si Min, care odată a captat  privirile întregii națiuni ca vedetă a boxului în continuă ascensiune în timpul anilor de liceu. Cu toate acestea, după ce s-a confruntat cu amărăciunea inevitabilă a realității, So Si Min devine, în prezent, o profesoară cu jumătate de normă al cărei singur scop în viață este să devină profesoară cu normă întreagă. În plus,  în viața de zi cu zi, ea se  se forțează foarte mult să nu acționeze când vede nedreptatea din jurul ei, se arată în prezentarea filmului, potrivit Soompi.

Se pare că Shin Hye Sun va juca rolul protagonistei So Si Min, în timp ce Lee Jun Young  îi va “da viață” lui  Han Soo Kang, studentul care îi devine un fel de dușman. De această dată, va fi o ipostază complet nouă în care chiar nu mă așteptam să o regăsim pe Shin Hye Sun, prin urmare chiar cred că va fi un film interesant.

Am mai aflat cu această ocazie că filmul va fi realizat de regizorul Park Jin Pyo, cel care s-a mai ocupat de proiectele „Closer to Heaven” și „You Are My Sunshine”, în timp ce scenariul poartă semnătura lui Yeo Jin Ah, scriitorul  talentat al dramei cu supereroi de succes „The Uncanny Counter”.

Pentru filmul “Brave Citizen” filmările vor începe în luna decembrie.

Până să mai aflăm detalii despre acest film, îl putem vedea pe Lee Jun Young în drama cu idoli care se difuzează acum „Let Me Be Your Knight”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.