dummy

Trupa FTISLAND își anunță revenirea după o pauză de 2 ani

Vin o veste bună pe care trebuie să spun că o așteptat cum nerăbdare. Una dintre trupele de suflet, FTISLAND a anunțat revenirea pe scena kpop.

Mai exact pe 29 noiembrie, agenția care se ocupă de activitățile trupei, FNC Entertainment a dezvăluit posterul oficial pentru revenire precum și programul de prezentare pentru viitorul album al trupei, cel cu numărul 8. În acest fel am aflat că el se va numi „LOCK UP”, iar  piesa de titlu va fi „Unthinkable”. Posterul lansat oficial ne arată ceva legat în lanțuri și strâns bine cu un lacăt.

„LOCK UP” va exprima momentele dureroase cauzate de dragoste pe care cineva le-a ținut departe în așa numita  Cutia Pandorei de amintiri după o despărțire. Acest album va aduce în atenția publicului perioada dureroasă în care o persoană se confruntă cu o despărțire și momentul în care decide că va iubi din nou, se arată într-un comunicat Soompi. 

Piesa de titlu „Unthinkable” descrie gândurile realiste  și dorința de a accepta despărțirea de persoana iubită, dar  practic să nu poți să faci acest lucru. Vocea minunată și emoționantă a vocalistului principal, Lee Hong Ki împletită cu atmosfera tristă a cântecului vor atinge profund, cu siguranță, inimile ascultătorilor de peste tot. 

Trebuie să mai menționez că noul album “LOCK UP” reprezintă revenirea trupei FTISLAND după o perioadă de pauză de aproximativ doi ani și două luni, de la lansarea albumului “ZAPPING” în 2019. Conform posterului oficial, data lansării noului album este chiar foarte curând, pe 10 decembrie. Prin urmare începând de mâine, 1 decembrie se va da startul oficial al activităților de promovare și pre-lansare.

Eu le urez băieților din FTISLAND să aibă parte de o revenire minunată și să primească multă susținere din parte publicului. Sunt tare încântată că ei vor reveni la muzică și abia aștept să ascult noul lor album.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.