fullsizephoto1404885

Kim Nam Gil, primul profiler criminal în căutarea adevărului în noua dramă “Through the Darkness”

Iată că a venit ziua mult așteptată, când vom putea să îl vedem, din nou, pe micul ecran pe Kim Nam Gil. Azi, 14 ianuarie, are premiera la postul SBS noua dramă „Through the Darkness”/ 악의 마음을 읽는 자들 (”Those Who Read the Minds of Evil”)  în care actorul este protagonist. Cu 16 episoade programate, aceasta este descrisă ca un thriller cu multe crime și mister care să ne facă și mai curioși de ce vom vedea. Este drama de vineri și sâmbătă a postului și creația companiei Studio S (SBS), regia poartă semnătura lui Park Bo Ram, iar povestea este opera scriitorului Sul Yi Na.

Foto: Kdramastars.com

Foto: Koreandrama.org

 

Poveste

Drama „Through the Darkness” are la bază o carte cu același nume (“악의 마음을 읽는 자들 / Those Who Read the Minds of Evil”) , scrisă de Kwon Il Yong împreună cu Go Na Moo. Acesta va prezenta povestea primului profiler criminal din Coreea de Sud, în timp ce se luptă să privească profund și să citească mințile și inimile ucigașilor în serie, într-o perioadă în care cuvântul „profiling” nici măcar nu exista. Acțiunea dramei este plasată la sfârșitul anilor ’90.

Se va aduce în atenția noastră  povestea sau mai bine zis parcursul unui profiler criminal care se luptă să citească mințile ucigașilor în serie. Song Ha Young (rolul interpretat de Kim Nam Gil) este un profiler criminal (n.a. psiholog criminalist). El are o personalitate calmă și o carismă aparte, face parte din echipa de Investigare Științifică a Analizei Comportamentului Criminal din cadrul Agenției Metropolitane de Poliție din Seul. Deși Song Ha Young pare să nu aibă vreun fel de emoții, de fapt el este o persoană care citește mai profund oamenii decât oricine altcineva.

Kim Nam Gil a menționat câteva aspecte  mai profunde ale personajului său: „Song Ha Young pune accent pe justiție și este foarte responsabil. Este capabil să empatizeze cu oamenii în orice situație. Cu toate acestea, pare o persoană rece. Este sensibil și posedă o mare atenție la detalii. Este hotărât și nu renunță când începe  să facă ceva.”

În dramă, îl vom mai descoperi și pe Jin Sun Kyu  în rolul prietenului și colegul său, Guk Young Soo, care l-a adus inițial în echipă de investigare.

În același timp, Kim So Jin o va interpreta pe Yoon Tae Goo, șeful de echipă al Unității Mobile de Investigații de la Agenția Metropolitană de Poliție din Seul, ale cărei instincte ascuțite au făcut-o  să devină un fel de  legendă în rândul poliției din capitală.

Foto: Koreandrama.org

Foto: Koreandrama.org

Foto: Koreandrama.org

 

Distribuție

Actori principali:

Kim Nam Gil – Song Ha Young
Jin Sun Kyu – Kook Young Soo
Kim So Jin  – Yoon Tae Koo

Alți actori:

Lee Dae Yeon – Baek Joon Shik
Ryeoun – Jung Woo Joo
Kim Won Hae – Heo Kil Pyo
Kong Sung Ha – Jurnalistul Choi
Ko Gun Han
Jung Man Shik

 

Kim Nam Gil, Jin Sun Kyu, And Kim So Jin Introduce Their “Through The Darkness” Characters, Share Why They Chose The Drama, And More

Foto: Soompi

Curiozități:

  • În cadrul conferinței de presă care a avut loc înainte de premiera dramei (desfășurată în format online), producătorul executiv Park Young Soo a explicat câteva aspecte de luat în considerare în vizionarea dramei: „Din moment ce este o producție de epocă (*plasată într-o anumită perioadă de timp), au existat aspecte dificile în realizarea ei. De exemplu, nu pot exista mașini recente în filmare, așa că am muncit din greu să filmăm, evitând mașinile. Pe măsură ce anii se schimbă, versiunile de telefoane mobile ale personajelor continuă să se schimbe. Va fi, de asemenea, interesant să urmăriți acea istorie a schimbării. Printre locațiile de atunci, erau multe care nu mai erau acolo (*în prezent) sau erau greu de filmat. Pentru acele locuri, am folosit măsuri speciale pentru a filma și va fi distractiv să aflați cum le-am implementat pe parcursul  dramei.”
  • Kim Nam Gil a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în interpretarea personajului său, spunând: „M-am gândit că acesta este un personaj pe care nu l-am mai jucat până acum. Mi-a plăcut, de asemenea, faptul că aș putea portretiza personajul care este  primul profiler al Coreei. Un alt factor care a fost diferit în legătură cu acest rol a fost că acest personaj există de fapt în realitate, așa că m-am gândit că aceasta ar fi o provocare bună de acceptat.”
  • Actorul a continuat să spună care ar fi aspectele care fac ca această dramă să fie specială: „Ceea ce este destul de fermecător la această dramă este faptul că se bazează pe un reportaj de non-ficțiune. Mi-a plăcut faptul că drama transmite mesajul că fiecare trebuie să fie responsabil pentru propria viață, iar lumea este menită ca oamenii să lucreze împreună și să socializeze.”

Dacă încă nu v-am trezit curiozitatea pentru această dramă, vă invit să priviți filmulețul chiar mai jos.

Aceasta a fost prezentarea dramei „Through the Darkness” . Eu sper că  v-am trezit interesul și nu îl veți rata pe Kim Nam Gil într-un rol uimitor, cum doar el știe să interpreteze. Abia astept să văd cum va fi primul episod din această dramă interesantă.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.